Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 24, 2011

Saya bersiaran dari cisco!

coretan Atin at 11:18 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Yaay!! saya sudah dapat menaip2 di ruangan blogger ni lagi. rindu giller.. malam3 pun asyik duk mimpi jer. almaklumlah kan, broadband yang degil tuh telah dibuang oleh saya. jadinya xdptla nak online kan. tp Alhamdulillah, di uitm ni ade wireless kat kolej die yang dinamalan CISCO! bukan cis kau ok. dr tadi lg aku try connect, bru skrg dapat connect. biaselah kan kalo wireless ni. share dgn ramai org. so, kenala bersabar. tp bersabar yg ni xpe sbb bulan2 xpayah bayar. bayar la kot dalam yuran kolej kan. hehehe..=).. tengok aku tengah tersengih lebar ni. tadi giller khusyuk study, pastu dpt connect jer, ilang sume yang aku study tadi. hampeh betol! hahaaha...

 

0 omelan yang prihatin on "Saya bersiaran dari cisco!"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal