Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 29, 2011

1st Annual IMMB Postgraduate Colloquium~!

coretan Atin at 7:07 PM
Reactions: 
4 omelan yang prihatin
Assalamualaikum w.b.t

Phewwiiiiiiittttttttt!! blogger sekarang da bertukar wajah. cun woo..hehe.. nak menerai mcm mn wajah baru blogger ni. nampak cam lebih kemas dan teratur. siap boleh letak location kat mane ak tgh menaip ni u! cewah.. awatla aku cam jakun yang amat ni. ish2.. 

Pada 25-26 November, kami pelajar sarjana perubatan sains Uitm Sg Buloh ada menganjurkan 1 colloquium yang bertempat di Hotel Carlton Shah Alam. Program selama sehari setengah tu berjalan lancar. aku selaku bendahari bertugas memastikan bayaran dari peserta diselesaikan sebelum menghadirkan diri ke seminar ini.

Betapa seronok kerana seminar yang dianjurkan kali 1 ni mendapat sambutan dari org luar malah ada juga peserta dari luar negara yang turut serta. sebagai committe dalam colloquium ni banyak memberi aku pengalaman untuk berkomunikasi dengan org dan bekerjasama dengan org. pengalaman yang sangat berharga. dan inilah kali 1 aku membentangkan poster aku sebagai pelajar sarjana. walaupun poster aku tidak terpilih dalam rapid fire iaitu 10 poster terbaik, tetapi pengalaman mengajar kita kan?InsyaAllah seminar-seminar lain, aku akan buat yang terbaik..

Busana dinner AIPC 2011
Kesimpulan yang boleh dibuat, walaupun seminar yang kami anjurkan ini ada juga cacat celanya, tp Alhamdulillah majlis berjalan lancar.Alhamdulillah. syukur ke hadrat Ilahi..=). Dan terima kasih diucapkan kepada peserta dari segenap Universiti yang turut serta utk colloquium ini dan juga tahniah diucapkan kepada pemenang bagi poster dan juga oral presentation. jumpa lagi di AIPC tahun hadapan.Peace yaw~



 

Monday, November 28, 2011

Tetap Sokong Malaysia~!

coretan Atin at 1:23 PM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin
Assalamualaikum w.b.t

Sebelum memasuki stadium, bergambar kenangan jap!Peace yaw~

 Selamat berjumpa kembali rakan blogger! pheww.. penat badan dan sore pon dah jadi ala-ala donald duck. gara-gara sokongan padu yg aku berikan pada skuad harimau muda malam semalam. Malaysia vs Bahrain. berakhir dengan 2-3. Malaysia kalah lagi... sob sob.. selepas nazmi keluar, terus Malaysia jadi kucar kacir. tak menjadi. permainan tak mcm separuh masa 1. pada awal2, memang Malaysia main hebat. mmg seronok la tengok dorang menyerang Bahrain. 

Aku ingatkan bila ada salah seorang pemain Bahrain dikenakan kad merah, bolehla Malaysia menambah gol, tp mmg tekaan ak meleset. Dengan bermain 10 org sahaja, dorang mampu menyumbat gol 3 gol bertubi-tubi.. stress yang amat bila dah mata 2-2. Malaysia pulak dah main dengan tak semangat. Mcm mane boleh jadi mcm tu? Sepatotnye mmg kite boleh menang. tp nilah sebab dah konfident sgt akan menang, terus maen dgn maen-maen. Tak sangka aku.. Harapan musnah di stadium bukit Jalalil. tapi papepon, Harimau Muda memang best. adat bermain, ada yang menang ada yang kalah. tp takkanla asyik nak kalah kan. teruskan usaha. Kami sentiasa menyokong Harimau Muda dan Harimau Malaya! Malaysia Boleh!!!!!!=)

Bakal bermain dengan Harimau Malaya tahun depan!!check check it out!!
Betapa semangatnye akak~

Kesimpulannya, da masuk kali ke-2 aku g stadium, tak penah menang pon lagi. Harap kali ke-3, dapatla merasa suasana kemenangan..Go Malaysia!!!!!
 
Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal