Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Friday, August 12, 2011

Bubzbeauty!

coretan Atin at 10:56 PM
Reactions: 
1 omelan yang prihatin
Assalamualaikum w.b.t

Apa khabar rakan-rakan? Hari ni dah masuk hari ke 12 kita berpuasa di bulan Ramadhan. Rasanya tak terlambat untuk aku ucapkan Selamat Berpuasa kepada umat Islam di seluruh pelosok donia!

Dah lama gile aku tak meng-hupdate blog ni. mmg mood tak ade dan idea pon xde. memang digantung tak bertali la blog ni. Walaubagaimanapun hari ni aku kembali dengan idea nak update blog ni. Cam gempaq sangat je idea ko tin~

Ni nak cite ni. eh, eh. korang kenal tak Bubbi a.k.a Bubzbeauty. hurm, kalo korang tak kenal, ce cari kat youtube atau itube pon boley jgk.. Bubbi ni amoi dari China. Cute sangat dan english die pon cair.. die suka post video kat youtube pasal kecantikan, solekan even pasal membuat masker, toner dari bahan-bahan semulajadi.

aku memang suka gile. siap salin lagi bahan-bahan yang diperlukan untuk buat masker tuh. berharap, pas pakai masker buatan sendiri terus boleh cun mcm Bubbi. hehe.. eh, korang nak intai die secara detail pon boley or nak tanya soalan kat die kan, korang boleh pegi kat web die..  

cam gane? dah usha dah.. tengok video die kat youtube tu mcm senang je nak kick jerawat kan? mcm petik ibu jari kaki jer kan. tp bukan korang tak tau, jerawat tula musuh yang mmg sampai kesudah tak dapat nak kalahkan. setiap bulan, mesti die nak naik jgk. even sebijik. naik sebijik tinggal parut pulaks. sabar ajelah sabariah oiii.. hurm, tp tak ape. usaha tangga kejayaan.

macam Bubbi ni, dulu die banyak jerawat. tp bila die usaha punya usaha, hilang jgk jerawat. Nak hilang jerawat bukan setakat sapu ubat jerawat saje ye adik-adik, exercise, tidur yang cukup, makan makanan yang berkhasiat, tu sume penting untuk kesihatan tubuh dan juga kulit kita.. sehingga itu dulu.. Adios Amigos. Daa~~ Assalamualaikum.
Tengah berfikir utk start minum green tea, untuk kesihatan dan kecantikan.
 
Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal