Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, May 16, 2010

Kempunan tgk Malaysia Menang~

coretan Atin at 10:49 PM
Reactions: 
4 omelan yang prihatin

Salam..
Mood: keciwa
Masa: 10.51pm
Cuaca: ribut berserta hujan dan kilat
Tempat: Dalam bilik
Piala thomas kekal ditangan China..kebal betol tembok china ni utk dirobohkan..tp mmg atin respect la ngan cara permainan dorg...bertenaga, bersemangat dan lincah digelanggang yg mana sukar ditandingi oleh pemain negara..

Atin semangat sokong Malaysia bile lawan ngn China..sbb tu rase kecewa sgt.yela, maen ditempat sendiri kan, tuan rumah kenala jadi juara..tp nak wat mcm mn kan, kalah dgn pasukan yg sgt hebat...Datuk Lee Chong Wei kalah dgn musuh ketatnye, Lin Dan..China terus meraih mata pertama menerusi kemenangan 21-17, 21-8 dalam masa 25 minit.(mmg xsangka tgk smpai dye bukak baju berserta tarian ape xtau..hepi sgt la tu...huh)...
Pasukan beregu harapan negara Koo Kien Keat dan Tan Boon Heong turut mengikut jejak kekalahan Chong Wei apabila tersungkur di tangan pemain China Cai Yun-Fu Haifeng yang begitu bersemangat dengan kekalahan 21-15, 21-10 dalam masa 36 minit. pasukan negara telah mempamerkan permainan yg nyata belum cukup baek utk mengalahkan pasukan dr china..tp atin rase da bagos da..*haish*
Wong Choon Han seterusnya telah melengkapkan kekalahan Malaysia dengan tersungkur di tangan chen Jin dr China yang mana dpt dilihat tenaga muda Cheng Jin berjaya mengatasi kehandalan Wong Choon Han pada suatu ketika dulu dengan kekalahan 21-16,21-7.

Keputusan Malaysia Lwn China:
Datuk Lee Chong wei 0- 2 Lin Dan
koo kien keat/Tan Boon Heong 0 - 2 Cai Yun/Fu Haifeng
Wong Choon Han 0 - 2 Chen Jin

td pon atin tgk jgk peringkat akhir badminton piala thomas.. penoh debaran perlawanan td..sbb atin rase kedua2 pasukan mmg kuat dan berlawan dgn semangat...tp ternyata daya juang dr China mengatasi pihak lawannya...apela yg dorg ni makan before bertanding...energetic sungguh!!

Keputusan Indonesia Lwn China:Taufik Hidayat 0-2 Lin dan
Markis Kido/Hendra Setiawan 1-2 Cai Yun/Fu Haifeng
Simon Santoso 1-2 Chen Jin
jadikan ini sebagai semangat..Malaysia menang pd tahun 1992..

Tuesday, May 4, 2010

Bisnes Topup

coretan Atin at 7:46 PM
Reactions: 
3 omelan yang prihatin
Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Assalamualaikum w.b.t

[klik sini utk mengetahui lagi]

hai..lame da atin xberceloteh kat sini..ade bende sebenarnye nak kongsi ni..
em, penah dengar x pasal bisnes mymode bisnes topup?kalo dengar jer pasal bisnes topup ni, agak2 ramai x yg berminat dan ingin mencuba?
act, atin baru saje menceburkan diri dalam bidang ni...baru sj jual dalam 4 org dlm 1 hr..
beruntung jgk atin sbb yang belinya dikalangan pekerja2 kat kilang atin..so, senang la cket..dorg support miss dorg ni wat bisnes..hikhik

kenapa atin boleh menjebakkan diri dalam bidang ni?
atin sebenarnye berminat ingin tambah pendapatan sampingan...atin minat jgk nak jual brg2 secara online seperti kebanyakn sahabat2 kiter yang berjaya dalam bisnes internet ni...tp atin belom boleh ketahap ingin menjual brg2 di internet sbb atin belom tau lg pasaran mcm mn kan...kena buat research dlu..
so, atin come out dengan mencuba bisnes topup dlu..sbb hampir separuh rakyat malaysia menggunakan prepaid topup utk telefon kan?so, dptla untung cket kan kat kiter...samela mcm org2 kat kedai jual topup dpt untung cket bile jual topup..
even, xde org nak beli kan..at least kiter boley gunekan topup tu utk diri sendiri...dr kiter beli rm10 kat kedai, melalui jadi agent topup, kiter dpt hrga kurang dr rm10..

usaha utk mencapai kejayaan...walaupon org ckp yang margin jual topup ni cket, tp melalui mymode ni, sistem die menggunakan sistem MLM..kalo ade org dpt masuk bawah kiter, so, kiter dptla bonus..begitula seterusnya...bekerja secara berkumpulan dpt meningkatkan peluang utk mendapatkan pulangan yang lebih besar...

sesiapa yang berminat atau ingin mengetahui dengan lebih lanjut, boley la menghubungi atin di pinksonata_87@yahoo.com..add ym pon boley..atin sedia menolong!! modal permulaan hanya rm65 sahaja...tp kalau rasekan nilai ini besar, atin pon xdapat nak menolong..tiada konsep paksaan dalam bidang ini...sesiapa yang ingin membuat side income, boley mencuba dengan menjadi agent topup...

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal