Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 29, 2009

inteview again part 3

coretan Atin at 4:18 PM
Reactions: 
4 omelan yang prihatin
waah~~!! so many inteview..hihihi..what to do?? hee..erm, my inteview continue on this tuesday..1 from teledirect company in klcc area and the other one is from pacific asiawide company besides mid valley megamall...these all about telemarketing..im not really sure about this job but i want to try new things and gain new experience..for mean while, its ok for me to work in different course..

okey, the inteviews at 9 am and 2.30 pm..oh..gosh~~!!! im very scared...help me~~!!!huhuhu..and wish me luck keey?? daaa~~~

post signature

Thursday, May 28, 2009

inteview continued..

coretan Atin at 10:06 PM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin


tadaa~~!!! i`m back home about 6 pm...dowh~~!! jammed and so bz in kl area..make me sick~~!! but its ok for me cos...im not drive, but my sis in law did..hihihi..

ermm..how bout the interview??owww...so far so good but im not doing good during the interview..ow gosh~~!!!help me..i`m blur and cant remember what im supposed to remember..u hear that??? i must be sick..y?? err..i guess bcoz this is my first time job interview in english..hahaha..its hard 4 me to 'goreng2'...ngehngeh...

act, the interview is not the real interview 4 the job that i applied..but...its stage 1...stage before i can get an interview for the agency..so, next week i have to go to bukit bintang for the second stage interview...yoshh~~!!!i can do it and i will do the best..but for real, i act waiting for microbiologist job interview but unfortunately, there is no phone call for the interview..im so sad but its ok..i`ll be waiting untill i get the job~~!!!hihihi

post signature

hupdate again...inteview part 2..

coretan Atin at 10:46 AM
Reactions: 
4 omelan yang prihatin
hye...saye upin, ini adik saye ipin...oopps~~!!!
hurm, today i would to tell u that i got a phone call from smarttrend company to ask me for an intrview..wee~~!!! i apply this job yesterday, and suddenly at 9.30 am, one of the staff col me and i`m very excited..she talk in english and thats why i have to practice bcoz the interview is at 3 o clock today ...hurm...hope i get this job to gain knowledge and also to improve my communication skills..for ur information, this company is not my priority or in other words, not related to my course, microbiology..this job is bout telemarketing..but its ok for me..hehe..till then, tata,titi,tutu..

post signature

Wednesday, May 27, 2009

My creation..

coretan Atin at 6:27 PM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin
wee~~~at last buku kajian aku berjaya juga dihasilkan..dgn kata laen, buku tesis yg telah dijilidkan..rm40 utk 4 buah buku..berbaloi sungguh ku rasakan..nak taw kat ne aku pegi jilid???kedai komputer kat kolej zaaba,ukm..ngee~~!!!


tilik jap name sape neh~~~dya, tiru dya sket..hihihi..ampunkan saye..

bergambar dengan hasil ciptaan ku~~!!!wee~~~

satu utk awk~~ satu utk saye~~ weee~~!!!!
nak tunjuk cket neh..x banyak pon..buku tesis saye..ngehngeh~~!!!

post signature


lalala..keje..lalala

coretan Atin at 6:11 PM
Reactions: 
1 omelan yang prihatin
hupdate~~!!!

hurmm...ape yg diceritakan kali ni yea?? da seminggu aku bercuti di rumah..so its time for me to work~~!!! lalalala...ngah mencari2 keje..xkesa la keje ape janji ade duet masuk..hehehe

so nak citerla sket..aku ngah mencari keje dlm bidang telemarketing area2 selangor neh..hope dpt la jgk..tunggu la jgk twaran intebiu dr syarikat2 yg aku da apply dlm bidang mikrobiologi neh tp xde pon..sob..sob...tapi xpela..bnyak lg keje laen yg boleh dilakukan..wee~~~

so kawan2~~!!!
keje..lalala..keje..jom kiter keje..dapatkan pengalaman dan gaji fist~~~!!!hihihi

post signature

Thursday, May 21, 2009

Kenangan terindah..(^_~)

coretan Atin at 10:10 AM
Reactions: 
4 omelan yang prihatin
minggu lepas, aku ngan rakan2 sekuliah ade amek gamba ramai2~~!!elegant and sempoi..i do like it n love u all...thanks to idaya sebab arrange kan pengambaran kiter ari tu...gamba itu sgt santek and sweet~~!!but yg cdeynye, some of ma frens tiada dlm gamba itu..ade hal..nnti da tua2, nak belek2 kwn2 lame..maybe da xhengat..that is the benefit and gamba itu mewakili keindahan kenangan kiter bersama~~!!!

jom layan gamba2 yang santek2 di bawah ni~~!!! Zasss!!!

formal mode~~!!!

caption 1~~!! say cheese~~

caption 2~~!!say smile~~
caption 3~~!!comey2 belake~~!!
caption 4~~!!posing jgn x posing~~
caption 5~~!!other side of us~

Wednesday, May 20, 2009

Dugaan demi dugaan (<_>)

coretan Atin at 3:56 PM
Reactions: 
2 omelan yang prihatin
Adakah aku kuat utk menghadapi segala dugaan yg diberikan?? adakah seorang yg bernama nor fatini bt adam adlah seorg yang tabah dan kuat??huhuhu...it hurts me~~eventhough, this all came from Allah with good reasons but still i feel horrible...i feel like wanna cry..but i have to be strong~~!!!

nak tau nape aku tetibe jerk bermuram durja?huhu.. criternye bermula dengan suatu mlm~~!!!

sedang enak kami berdua layan citer SAW episod 3, tetibe trdengarla ketukan pintu dr luar..jam menunjukkan hampir ke pkol 3~~!!

`tok,tok,tok..'
suare xdikenali : along,along....along ni kwn aku yg aku tmpang jap blik dye..
along : atin, bukok jap..
atin : sape long? kol 3 pg ketuk pintu..
along : kejap2~~!!!

beberapa minit kemudian~~~

`kreeeekkk...pintu bilik dibuke'

suare xdikenali : ha...bawak org masuk bilik yea~~!!!
along : alamak...felo rupenye..spot check~~!!!
suare x dikenali : kwn awk ni bilik mane??
along : keris mas, dorg tumpang tidow malam ni jew..esok da nk balik..
suare x dikenali : kad metrik2..saman rm 70..mak ai,banyak nye nak saman..polis trafik pon rm 50 jew
atin : alahai, sape pulak la mlm2 ni kacau jer org nak tgk citer seram ni~~
along : atin, kad metrik..kena saman..
atin : ape??? saman..esok da nak balik ni..mane aku nk cekau duet ni..dala ngah sengkek ni..
hana : ape bising2 ni??
atin : spot check..kena bg kad metrik..
hana : ish2..mlm pon nak saman..dala ngah sengkek ni ~~!!

along, hana , atin : ish2~~!!! geramnyee..

begitula naseb 3 orang anak dara yang trkena di malam hari..huhuhuh

MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

post signature

Alhamdulillah...

coretan Atin at 12:35 PM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin
waaaa~~~lega nye tesis dan segala macam yg penting da selesai..tinggal lagi nak g amek buku tesis kat kdai jilid pastu nak anta la kat pejabat..weee~~~

walaopon bnyk hal yg perlu dpikirkan, tapi tesis ni skit sebanyak melegakan hati aku..hhuuhu..sbb sgt cerewet kalo nak slesaikan hal tesis ni..bnyak mende yang nak kena slesaikan..ni sume da slesai..Alhamdulillah...

ptg ni aku da nak balik uma abg kat rawang..nak tinggalkan da ukm ni..tinggalkan kwn2..sob..sob..cdey...terima kaseh sume kwan2 sbb meninggalkan aku dgn memori yg terindah dlm hidupku..dan mintak maaf andai ade terkasar bahasa..

daaa~~~see u next time

post signature

Tuesday, May 19, 2009

Debaran di dada!!

coretan Atin at 7:03 PM
Reactions: 
3 omelan yang prihatin
huhuhu...ari ni atin mnerima satu briter buruk yang atin takot kalo pkir... br bberapa jam yg lepas kwn atin(along+ejat) bgtau yg Dr.amir bgtau dye yg subjek final exam ari tu(metabolisme mikrob) ade lbey kurang 5/6 org yg failed....diulang failed...huhhuu

atin takot sgt~~!!!kalo dpikirkan atin may be akan termasuk dlm 5/6 org tu..huhuhu..Ya Allah, tolongla hambamu ini...skrg ni pkiran atin sgt kusut duk pkir pasal ni..

dala da last year ni...da berangan2 da nak grad, nak keje..huhuhu...sayangnye kalo kena repeat balik..cuaknye..dugaan demi dugaan mendatang~~!!!

semoga Allah memudahkan jln kejayaan utk atin dan kwn2!!hanya dapat tawakal tu Allah je la skrg ni...semoga pertolongan dan rahmat Allah sentiasa ade utk kami~~!!Aaaaaminnn~~~~

hamba yang mengharap pertolonganmu~~

MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

Monday, May 18, 2009

I miss eija....

coretan Atin at 12:10 AM
Reactions: 
2 omelan yang prihatin

suddenly, rase rindu kat ex rumate aku..x smpai pon sbulan pisah ngan dye..but tonite tetibe terase kerinduan nak ber gosip ngan eija~~ eija yang banyak berkongsi crite dan mndengar ape yg aku criter~~i`m hepi wif my life but sumthing is missing..i know that i miss her..

to my rumate(eija jiejaja)
>>fatin rindu nak bergosip ngan eija..huhuhhu...
>>hows ur day??
>>best x keje??

do keep in touch, but i know u`re bz mizzy rite now with work..eheheeh..

okeyla..saje nak mluahkan ape yg terpendam...gud nite!!

Sunday, May 17, 2009

"Pwtc to bukit bintang"

coretan Atin at 11:34 AM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin
okey, dalam entry yang lepas..atin ade gtau kan yang pwtc ade mnganjurkan karnival kerjaya terbesar di ngr ni kan? okey..semalam, atin ngan kwn2 pegi ke pwtc dalam pkul 10..sampai kat putra, kitorg pegi mengisi perot dl kat mc d..atin ngan kwn2(along,wawa,kak basya,ejat,dak wan,awa,daya ngan wani b) sume pesan bubur Mc D..hehehe..

selepas itu, kami teros menuju ke dewan tun abdul razak kat pwtc dimana karnival kerjaya diadakan...perh, bersusun org kat sane...sgt ramai..tp dgn azam yang kuat dan semangat yang tinggi, kami pon meneruskan perjuangan kami memasuki dewan itu wlaupon ramai org...ramai yg mnganggur ler tu..xpon fresh graduate mcm kitorg ni yg baru nak cr keje..

booth yang kami serang dl adalah booth bioteknologi...ade brape kerat jer yang ade kaitan ngan bidang mikrobiologi neh...tp xpela..mane2 pon company yang ade kaitan ngan bidang mikrob ni,atin apply jer..InsyaAllah ade rezeki dpt la..kalo xde. xpela..cube yg laen plak..

sesudah melawat karnival kerjaya tu atin ngan kwn2 menuju ke bukit bintang...jalan2 cari pasal sat..hehehe...yela, alang2 da kua ramai2, nak jgk melencong kan??hehhe..pastu atin ngan kwn2 pegi makan donut kat jco..sedap sgt donut dye..sbb sume da addict ngan big apple kan..jco ni same jer mcm big apple juz name jer yg tukar..atin makan coco loco..sedapppp~~

okla, jom kiter layang gamba sepanjang atin berjalan2 bersama2 kawan~~Zasss!!!


sebelum berangkat ke pwtc..hehehe..kat komuter ukm

tolong kami~~!!!!

khusyuknye atin mkn~~!!

ni ngah posing ats eskalator~~

otw nk balik da ni.bergamba kngan kt pwtc~~

posing cover majalah~~poyos!kikiki

depan bukit bintang entrance~~

sedap~~!!yummy2

cantik kan gamba ni???

hihihi~~kenangan d bukit bintang!!


Thursday, May 14, 2009

[W][O][N][D][E][R] [G][I][R][L][S]

coretan Atin at 11:55 AM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin




















WONDER GIRLS

nilah grup korea yang paling paling aku minat...cute and sweet kan dorang?? i do love you all..Ye Eun, Sun Ye selaku ketua, Yoo Bin rapper, Sun mi and So Hee...sumenye comel2 dan cantik..yang paling mude dlm grup ni adalah so hee..yang paling aku minat Ye Eun yang sweet and cantik...sore dye yang paling sedap..ye eun ade berduet ngan sorang rapper korea..tajuk lagu dye baby i love you..ye eun sgt cute dlm tu..tp bile tgk ye eun nyanyi sorg2, nmpak cam janggal and aku lebih suke bile dye bersama ngan grup dye wonder girl..

first lagu yang aku minat NOBODY...aku tgk sume persembahan lagu nobody...style same tp stage laen dan baju laen...tapi baju dorg time wat konsert or persembahan mesti cantik..thats why aku suke tgk dorg...tp nobody ade jgk versi laen..versi disco ade, versi polis ade, versi ballad ade, versi rock pon ade..time nyanyi ballad pon sedap but aku lbey suke time versi disco and versi polis...pastu plak aku mula jangkit ngan lagu SO HOT...lagu ni menampilkan WG lbey seksi dan nakal..dorg ade karakter masing2 dlm lagu neh..aku suke tgk dorg mnari...mcm2 gaye dorg nari..solute la preka tarian dorg...dorg sume ni mmg pndai mnari..mmg mnjadi ikutan kat korea, thailand..da jd fever wonder girls..

then aku mule tukar ke lagu TELL ME..dalam music video lagu neh, So hee jd wonder girl selamatkan org dlm kesusahan..hahaha..lawak video klip dye...aku pernah pegi karaoke lagu neh..hahaha..lawak plak..sambil nyanyi sambil nari sbb suke ikot gaye dorg menari..time nk karaoke, tibe2 xde lirik plak..fuh naseb baek aku da hafal lagu ni..lehla aku berkaraoke..hehehe...pastu aku teros addict kat lagu IRONY..lagu ni lagu lame dorang..time tu rapper dorg Hyun Ah still dlm grup lagi..skrg da kuar akibat masalah kesihatan dan diganti dgn Yoo bin..lagi irony ni karakter dorg dgn berbaju seragam skolah yang telah diubah gaye...pelbagai gaye baju seragam skolah tu...klip video lagu irony pon best~~

pastu aku addict plak ngan lagu EEBABOO..lagu ni lembut and soft jer dgr...lagu tema citer I like it hot yang dilakonkan oleh So hee...lagu ni pon dorg ade watak masing2...setiap kali persembahan,dorg mesti pkai baju style yg same...sorg2 tu ade style masing2..sweet kan??style yang agak rap..ala yang slalu rapper pakai tu..ciap pkai rantai,topi, pastu baju 2,3 lapis...but nice..

pastu skarang aku da ter addict ngan lagu NOW..lagu ni di oloh kembali or dnyanyikan kembali oleh WG..lagu ni ade 1 grup korea tu nyanyi tp yg ni versi wonder girls..video klip pon same ngan grup lagi 1 tu..tp aku suke lagu ni n video klip ni..i love all about WONDER GIRLS..

lets enjoy their performances!!!! brings to you..WONDER GIRLS semnida...


nobody diso version


nobody remix version

so hot

tell me

Eebabo

irony

now MV


credit to Ye eun impact blog
Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal