Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 18, 2011

SAIDINA!!

coretan Atin at 5:24 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t
sumber : google


 Masa kecik2 dulu aku selalu maen benda alah ni. Saidina. aku suker giller tahap cipan neh. jom imbas kenangan aku masa zaman muda kanak-kanak riang gumbira ok? Saidina neh mak aku tak belikan pon. kawan yg sejiran ngan aku ada permainan ni. kat umah aku ada sahibba dgn apa ntah 1 lg yg macam saidina tp murah sikit ngan dam ular tuh. yg maen ngan buah dadu. so, oleh kerana maen saidina ni lagi syiok, tiap2 ptg mesti duk ngadap kat umah die sbb nak maen saidina ni punya pasal. sampai duet2 saidina die tuh dah kena tape. sbb da rabak sana sini. kan saidina ni boleh beli tempat, wat hotel, wat rumah pastu kalo kena time keputusan tuh jail, terus masuk jail! hahaha.. paham tak apa aku cakap ni? ntahla, aku pun xpaham.


okla sambung balik. pastu bila maen saidina ni mesti ada sorang kena jadi bank kan. kdg yg jadi bank tu, boleh maen tp selalu die tak maen la. mmg tugas die jadi bank. mesti berebut taknak jadi bank. yg malas maen jer kadang suka nak jadi bank. aku ni bukan terror mana pun nak maen saidina neh. maen jalan jer. hehe. tp aku tgk adek aku xde pun nak maen saidina ni. pelik aku. jrg da budak skrg nak maen benda alah ni. skrg ni perasaan nak maen saidina ni membuak2 pulak. sbb hr tuh tenampak saidina ni kat The Store nun masa tgh2 ronda. eiiiii! ikotkan mmg aku nak jer beli tp pikirkan duet, xjadi la beli. rege die RM53.90 kalo xsilap. ntila, ade duet lebey sikit, aku nak belila. nak ajak adek, kakak abg aku maen..nak ajar adek aku ni maen saidina.. Seronok! sbb dulu2 kakak abg aku pun suka maen benda alah ni..hihihi.. Tak sabar rasanya!!

 

3 omelan yang prihatin on "SAIDINA!!"

baincardin on January 18, 2011 at 5:38 PM said... [Reply]

lama da x layan game nih. ^_^

Atin on January 18, 2011 at 6:11 PM said... [Reply]

baincardin: kan? mmg lame sgt da xmaen.. rindu pulak..

~♥ Mawar ♥~ on January 19, 2011 at 4:15 PM said... [Reply]

dah lama tak main game nih. dulu masa zaman sekolah siap bawak masuk kelas lagi.. haha

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal