Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 28, 2009

Bagai Dunia Ini Milik Kami~~

coretan Atin at 7:53 PM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin


Holla, Salam...MyEm0.Com

Hye..wat ape tu??rehat2 ek mlm2 mcm ni..uish,atin skrg ngah menderita sengal2 ubi kat belakang ni..adoyaii..xtau la ape sebab musababnye..rase nak baring jer..Penat `meronggeng' bersama kawan2 atin yg sporting semalam pon x ilang lagi..begitu jgk la ngan perasaan hepi dan enjoy semalam..kalo tiap2 ari enjoy mcm tu kan best..tp kalo x keje,duet nak enjoy pon x masuk..hehehe..
Hari yg dipilih majoriti adlah semalam,iaitu ari ahad bersamaan 27 Disember 2009..tepat pkol 10.30, atin ngan kwn2 bergerak dr kajang menuju ke Putrajaya dgn konvoi myvi merah milik atin ngan livina itam milik dak wan..agenda utama kitorg.tgk wayang..atin ngan daya 2 org tgk AVATAR dan kwn2 laen tgk CHIPMUNKS..sempat juge atin ngan daya kena perli ngan dak wan..yela, sbb tetibe terkeluar dr tgk wyang same2 ngan dorg...atin teringin sgt nk tgk Avatar dan naseb baek movie Avatar yang bernilai rm11 ni sedikit pon x menghampakan atin..hekhek..atin bg 10 star kat movie ni..

after tgk wayang, kitorg pon pegila melahap aka mengisi perot kat food court..berbagai2 cerita dan benda yg ingin dikongsi bersama2..ade2 aje gosip, citer panas dan citer sejuk diperdebatkan..terubat kerinduan mase zman2 kuliah dulu2...itula hebatnye kuase kawan...mane mau cari kwn2 yg 1 kpale..kat Universitila jwpannya...

After makan, kitorg meneruskan agenda seterusnya iaitu pegi menyerang pusat boling..sambil dorg duk tnggu turn nak dpt lane tu, atin,wawa,daya ngan awa pegi meyerang pusat permainan..haha..mcm bdk2 kan??tp best taw..kitorg pegi maen lwn2 kete..nak tau x knape atin pegi maen tu?sbb duet x mncukupila nak maen boling..wahaha..sbb tula pegi maen lwn2 kete..sbb nak maen tu kena baya singgit jew..berbaloi la rase..kihkih

then,lepas tgk dorg maen boling, kitorg menuju ke sasaran seterusnya iaitu Pusat Karaok......yeee!!!ingin meluahkan bakat yg terpendam???disinilah tempatnye....puas dpt nyanyi tp suare x dela mcm suare kak ct tp boleyla nak ckp ala2 Taylor Swift cket2...kihkih...tp entah knape,kuar2 jer teros suare menyerupai suare chipmunks...musykil betol...hihihi


sebelom berpisah kitorg beli donut big apple dan melantaknye kat putrajaya...sempatla atin ngan kengkawan2 menunaikan solat maghrib di masjid Sultan Mizan atau lebih dikenali Masjid Besi...sgt cantik dan sgt canggih...siap ade escalator dlm masjid tuh...mmg advance...

Sebelum atin menutup tirai malam ni, mmg xsahla kalo atin x memaparkan gambar2 yang terlebih muatan kat sini..hekhek..enjoyla gamba2 atin ngan kawan2 mcm kitorg enjoy berenjoy same2....







post signature

Saturday, December 26, 2009

Lirik Pilihan Bulan Disember!!

coretan Atin at 10:06 PM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin

Straight Through My Heart-Backstreet Boys
In the heart
Of the night
When it's dark
In the lights
I heard the loudest noise
A gunshot on the floor, oh, oh
I looked down
And my shirt's turning red
I'm spinning round
Felt her lips on my neck
And her voice in my ear
Like I missed you,
Want you tonight
Straight through my heart
A single bullet got me
I can't stop the bleeding, whoa-oh
Straight through my heart
She aimed and she shot me
I just can't believe it, whoa-oh
No, I can't resist
And I can't be here
I just can't escape this love
Straight through my heart
(Soldier down)My heart
(Soldier down)My heart
Thought I moved
More than on
Thought I could
Fool her charm
I really wanna go
But I can't leave her alone, oh, oh
Hear the sound o
O a love so loud
I just can't
I just can't ignore this feeling
Said she missed me
And she wants me, wants me tonight
Straight through my heart
A single bullet got me
I can't stop the bleeding, whoa-oh
Straight through my heart
She aimed and she shot me
I just can't believe it, whoa-oh
No, I can't resist
And I can't be here
I just can't escape this love
Straight through my heart
(Soldier down)My heart
(Soldier down)My heart
In the heart
Of the night
When it's dark
In the lights
I heard the loudest noise
A gunshot on the floor, oh, oh
Straight through my heart
A single bullet got me
I can't stop the bleeding, whoa-oh
Straight through my heart
(Soldier down, soldier down)
She aimed and she shot me
I just can't believe it, whoa-oh
No I can't resist(I can't resist)
And I can't be here
I just can't escape this love
Straight through my heart
(Soldier down)My heart
(Soldier down)My heart
My heart
Straight through my heart
(Soldier down)My heart
(Soldier down)My heart

post signature

Perot Kenyang, Hati banyak Senang~~!!

coretan Atin at 8:05 AM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin

Holla...Salam..
Morning..da bekfes belom??atin belom lg..tp perot da merungut mintak diisi...Plan ari ni nak pegi uma en.apip.(akak dye tunang) tp lmbt lg..so,atin termenung dulu depan lappy ni memikirkan entry seterusnya..

Bila perot tgh lapa ni,tetibe teringat pengalaman pegi makan kat SHOGUN ngan rakan2 sekerja,skali ngan bos (Mr.Phillip and Ms.Lau)..Shogun ni merupakan restoren makanan jepon ala buffet..so, suke atila nak makan ape kan..pilih pastu letak atas pinggan,pastu pegi duduk kat meja,makan...seorg ,masuk dlm rm48..kalo ujung mnggu,laen pulak regenye..time2 krismas ni lg mahal..kbnykan org cina dtg mkn cni..ade pon org melayu, xbape ramai la...bos atin la yg mengajak kami makan same2, (naseb baek, bos belanje)..hehehe..so, da alang2 bos belanje, kite melantak sepuas ati..

gambar tertera kat ats ni, pinggan 1 atin..sempat snap b4 masuk dlm mulut..atin cube jgk makan sushi..yg mcm bentuk kapal tu,sedap..yg kaler oren tu, ikan yg separa mentah..bile masuk dlm mulut, rase tekstur ikan tu..yela, rase dye laen mcm yg kite masa
k kat umah..yg ni, boley rse lg isi yg mentah tu..pastu yg laen tu, nasik balut ngan seaweed dan ade juge yg balut ngan telur...

utk pingan ke-2, atin amek kue teow tom yam..pastu, pinggan ke-3, atin ambek tempura, choc cake, orange, crabstick, kerabu sotong dan sushi lg..hehe..pinggan ke-4 pulak, atin ambek choc cake lg, lala masak pedas, ikan, tempura lg, mushroom goreng dan sushi..dan utk last sbg pencuci mulut, ade tersedia ais krim..sempat jgk la menghabiskan semangkuk ais krim..fullamak,mmg buncit perot pastu..(naseb baek xnmpak sgt)..b4 balik, kitorg pon bergambar kenangan bersame2..muke kekenyangan jer sume..

kami dengan muke kekenyangan~~!!

bersama rakan2~~!!

okla,smpai sini saje..jumpe lg..daaa~~

Friday, December 25, 2009

Welcome to blogger~~!!

coretan Atin at 10:24 PM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin
Holla...Salam~~!!

utk entry kali ini, atin nak ucapkan selamat dtg ke blogger pada insan kesayangan atin(en.apip) sbb dye baru jer sign up utk jd warga blogger..welcome2!!

Atin sgt mnyokong dan atin hepi sgt sbb dlu atin slalu pksa dye wat blog, baru skrg dye nak wat..hehehe...semangat tgk dye..yela, slalu jer comment atin nye entry, tibe mase atin utk mengomen entry2 dye..hekhek..

To my hubby~~All the best and enjoy writing in ur blog..i will awaiz support u..hehehe..

Daa~~

post signature

Thursday, December 24, 2009

C.O.U.N.T.D.O.W.N

coretan Atin at 8:29 PM
Reactions: 
2 omelan yang prihatin

hOOLA.. Salam.

Uik..jumpe lagi laa..hehehe..atin baru jer suda makan kue teow tom yam,my feberet..tmbah2, kat subang bestari ni ade sbuah kedai tu yg tomyam dye sgtla sedap..tmbah2 lg bile makan time2 lapo..huih,mmg 2 kali ganda sedap dye..betol,x tipoo...aci potong kuku taw~~

Atin ni nak countdown apela ni..nak kate new year, mnggu depan...nak kate hari raye, da lepas daa..*musykil2*

Hurrmm, sbenarnye,actually,the thruth is atin countdown pelawat blog atin yang ke 1000...sedar x sedar da ramai da yg view blog atin ni..(termasuk la diri saye sendiri)..lalalala..
Sapela yg bertuah menjadi pelawat ke-1000..sape yg bertuah tu, boley dpt adiah dr atin yea..hadiahnye=kasih sayang dr atin..*blush*

thank you so much and do love u..

daa~~


post signature

Wednesday, December 23, 2009

Secret Reveal~~!!

coretan Atin at 8:44 PM
Reactions: 
2 omelan yang prihatin
Holla, Salam..

Seperti dalam entry yg lepas, atin ade menceritakan pasal shopping online kan??maseh ingat lg x??kalo x ingat, sila klik sini...ha, ingat da??hehee..nak tau x brg ape yg atin beli tu??jeng..jeng..
eh, sbelum atin reveal ape dye brg secret yg atin da berjaya beli tu hasil drpd pengalaman first time shopping online, atin nak cerita la cket perasaan atin...

Brg tu bru jer smpai td, proses shopping ni berlangsung dlm ms 2 hr..tenkiu pada ana gallery yg telah menjadi sumber atin mndapatkan brg yg selama atin cari2..jalan2 kat blog, terjumpa kat blog ana...balik jer dr keje td, teros mate atin tertangkap pada 1 objek yg melekat dlm pos surat umah atin...wallah,rase mcm nak bersorak jer kat budak2 yg tgh maen badminton td..tp kena la mantain cool dan cute kan..hihihi..xsabar giller nak bukak td..masuk umah, teros teriak kat housemate atin...
Shira, aku da dpat da belt yg aku tempah tu..mcm tu la teriakan sbentar td..ooopppss, da terlepas reveal da...hahaa..

Tula brg yg atin beli dr shopping online...nak tgk x??jap ek, atin snap gambar dye kejap..dye malu tu sbb dr td lg atin duk puji dye cantik...hehehe

Tadaaa~~!!! inila belt yg atin beli dr shopping online..santek kan??atin suke sgt..tq tu ana gallery..sy sgt suke dan puas ati taw...belt ni pon jenis yg melekat kat pinggang,so dye x la jatuh..i loike~~!!
Close up kat tgh2 belt atin ni..agak2 mcm berlian kan..hehe..kalo kena cahaya lampu, mmg berkilau kan..hihihi..

okeyla,atin nak pegi try belt ni lg..hekhek..xsempat snap lg gamba atin pkai belt ni..

Daaa~~~

post signature

Sunday, December 20, 2009

My Fren wedding

coretan Atin at 9:48 PM
Reactions: 
4 omelan yang prihatin

Holla, Salam...

Kawen...best ke kawen ek??umo atin da masuk 22 thn..thn depan da bertambah lg 1 thn..cepat jer mase berlalu kan?tp bile nak kawen neh?*haih*
seronok kan kalo kite da menghitung hari utk disunting..agak2,mc
m mane yea perasaan itu..bagaimana debaran itu??adakah same mcm kite nak hadapi exam esok hari, xpon debaran mase nak g inteview??or debaran nak pegi blind date...hohoho..xkesahla kan, yg penting sume berdebar kan??

haih, nape atin ni duk merapu mlm2 pasal kawen neh...sbnrnye, tujuan nye adalah ingin menghupdate brite yg da berlapuk ni...hahaha..xpela, tetap kena crite jgk sbb atin mmg bangga sebab first kwn kuliah mikrob yg kawen..name kawan atin yg bertuah ni adalah Kak Fida..

atin ngan kwn2 konvoi la pegi dewan bandar manjalara..balek keje teros atin bergegas ke sane..takot xsempat nak tgk kak fida sanding..Kak fida sgt cantik mlm tuh mcm pricess bollywood da..atin rase da mcm jd sebahagian drpd filem shah rukh khan plak...ehehe

naseb baek kitorg berpeluang mengabadikan memori tu dlm bntuk gambar...(mksudya berpeluang ambek gamba ngan pengatin lol)..kat bawah ni atin letakkan gamba mase kak fida kawen...jom kite usha..
p/s: credit utk Along Comey utk gambar ney dr facebook

post signature


Mood: Tukar Background baru...

coretan Atin at 9:03 AM
Reactions: 
4 omelan yang prihatin
salam...

haih,tetibe ari ni atin terexcited menukar page blog ni menjadi muke yg baru
santek x? hee...dlm bnyk2 yg menjadi pilihan, inilah background yg telah menambat hatiku..
right combination i guess..hikhik...

oh no, da kol 9..en apip da otw nk dtg cni..caow cin caow dlula...daa~~
MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

post signature


Friday, December 18, 2009

Panahan Asmara~~!!

coretan Atin at 11:46 PM
Reactions: 
4 omelan yang prihatin


Holla fren..salam..

atin ade sumthing ingin dikongi bersama..kalo dilihat pada topik atin kali ni mmg kontroversi tuh..kontroversi ker??terpulang la pd individu ye..sbnarnye atin nak bercerita mngenai pengalaman pertama atin mencuba aktiviti memanah atau bhs omputehnye archery..sebut betol2 anak2 yea..ini sume atas pujukan dan rayuan insan yg atin gelarkan en.apip..hehehe..en.apip atin ni mmg minat betol aktiviti memanah ni..so,atin pon nak try la jgk kan..mnggu lepas pd hr sabtu,atin ngan en.apip mngular la kat sunway piramid..plan sebenarnye adalah maen bowling tp ntah mcm mane kitorg terlupa yg dekat sunway tu mmg selalu ade tournament boling..hr tu, mcm2 tournament la, sumenye budak2..tp maen kalah atin..nmpak sgt atin ni xckup terer lg maen boling neh..dorg kan, kalo x spare, strike, xstrike spare..sonok tgk dorg maen..pastu adela sorg budak tu, namenye aiswarya roi..muke pulak nak ade iras2 mcm aiwarya rai gitu..maen hebat juge..mak bapak plg semangat skali..

bile plan x menjadi, kitorg pon terpaksala membatalkan plan dgn serta merta dan mula bermesyuarat utk mengemukakan plan yg baru secara on the spot..tgh2 berjalan tuh, tetibe ade seseorang menyuakan 1 keping kertas yg menyatakan free 3 anak panah..dgn serta mertanya en.apip mngajak atin pegi memanah...pada mulanya,atin tgk je en.apip memanah dgn penuh bergaya dan bersemangat..atin plak cuakla,sbb xpenah tgk..pastu,ade beberapa bdk2 berjalan dengan menuju tmpat memanah..tetibe terasa agk tercabar jugela...yela, xkan bdk2 yg kecik dr atin boley wat,atin xley wat kan..so, utk 3 anak panah yg ter
akhir,en apip menyerahkan busur tu pd atin..dgn dibantu oleh pembantu disitu,atin pon dgn berdebar2nye terus mngikut shj arahan drpd pembantu disitu tntg bgaimana utk memanah..anak panah 1, terkena pada papan tndanya..walaupon tidak mngena pd sasaran tp at
least kena jgkla pd papn tnda tu kan...anak panah 2,sasaran terus mlencong...langsung x mngena pd papan tnda tersebut..dan mcm tu jgkla utk anak panah 3..hukhuk..bdk2 tu maen pon ok lg dr atin maen..haha..tp busur tu mmg sgt berat..rase mcm sdg buat exercise kat gim jer..abes naek muscle ku..kihkih..mcm tula, pengalaman atin terkena panahan asmara..kuikuikui~~!!!




okla,mate pon da berat..da tibe mase utk beradu..jumpe
lg next time, laen hari dan laen waktu tp di blog yg same..daaaaa~~~sbelum itu, usha dulula gamba atin semasa sedang memanah!
Aksi atin memanah..hehe

En.apip yg bergaya dan bersemangat..

fokus semasa diberi penerangan oleh pembantu disitu..


post signature


Thursday, December 17, 2009

Shopping Online~~!!

coretan Atin at 8:28 PM
Reactions: 
2 omelan yang prihatin

Hellow..Salam..

Penatnye...penat baru balik keje..esok awal muharam, sepatutnya cuti, atin kena keje..adoyaii..nak rehat!! tp xdpt..xpela..huhuhu
Hurm, sebenarnye bukan atin nak criter pasal tu kali ni..semalam, atin ade terklik beberapa blog yang menjalankan jualan barang2 secara online..atau erti kate laen, shopping online...fuh..sungguh canggih dunia zaman skrg..xpayah susah2 pegi kat kedai nak beli baju,belt,sluar or even beg..sume cantik2 belaka..harganye pon lebey kurang same saje ngan brg kat kedai cuma bezanya ade tmbahan bayaran utk pos
brg tersebut..

Sedang atin sibuk membelek blog2 yang berkenaan, mate atin tertangkap pada 1 brg yg selama ni mmg atin duk cari2..sgt cantik dan sgt cantik..hehehe..tetibe atin terasa ingin membeli brg tu scara online ttp timbul juga rase ragu
2...kenapa nak diragukan??yelaa..duet kiter kena bank in kan ttp brg kiter belum lg sampai..lgpon ini first time atin teringin nak membeli brngan secara online ni..kebarangkalian dan risiko perlu juga dititikberatkan..patotkah atin mencuba membelinya ataupun lupakan niat atin ni??tp brg yg atin nak tu mmg atin berkenan dan teringin membelinya..lg pulak, brg tu agak susah utk mendapatkan di kedai2..(setakat ni belum jumpa lg la)...huhuu

Niat da ade tp yg perlu cuma tindakan seterusnya..apakah tndakan atin agaknye yea..atin akan update kan lg keputusan nye nnti...jika atin berjaya membelinya, atin akan paparkan disini,,heheeh..

daaa~~selamat malam..


post signature

Sunday, December 13, 2009

Teringin memiliki sebuah kereta??

coretan Atin at 5:27 PM
Reactions: 
6 omelan yang prihatin

salam..

ape kaba yea?atin kat sini sehat dan sgt hepi skrg..yela, dlm entry yg lepas kan atin ade menceritakan tntg impian atin yg sudah termakbul..good news..atin sudah memiliki kereta atin sendiri..this is my first car and i am very proud of myself..

erm, xsmpai sebulan atin sudah dpt kete tuh..rancg b4 raye haji then awl bulan 12 ni da dpt..fuh..xsangke plak secepat itu..kenape cpt sgt???rahsianye adalah....abg atin merupakan agent sales car kat selayang..and branch dye tu cpt sgt dpt stock..loan x lulus lg, tp kereta da ade dlm stor..fuh, sgt cepat..

so, moralnya disini, jika ade sesiapa teringin mendapatkan kereta, boleyla contact atin..just drop ur comment and i will reply it,, and then, if u are serious and want to have ur own car immediately, then i will contact u..laen2 proses, abg atin akan settlekan..u just need to prepare the needed documents..utk yg ingin memiliki kereta perodua, cepat2~~!!kerana ipod mp3 player akan menjadi milik kamu sebagai gift for this time and banyak lg gift yang menanti kamu...........think3~~!!!yaay...

alrite, see u soon..

post signature

Thursday, December 10, 2009

Allah itu Maha Pemurah

coretan Atin at 11:34 PM
Reactions: 
4 omelan yang prihatin
salam..

Wallah~~!!bertemu lg atin ngan kamoo..lame da x menghupdate kat blog atin ni..bru skrg berkesempatan..rindoo jgk nak melahirkan idea2 yg xbrape nak bernas neh tp kena lahirkan jgk la..atin skrg sibuk ngan keje..kat subang ni..tp naseb baek keje kat cni xbrape stress sgt..manager pon leh wat kwn..tp kdg2 tu ade jgk rindu kat family kat kg..

erm, sbenarnye atin ade citer nak kongsi berkaitan dengan tajuk yg atin tulis kat ats tu..Semua org umat Islam tau kan yg Allah itu sgt Maha Pemurah..rezeki yg kiter dpt hari ini adalah hasil drpd sifat Allah yg Maha pemurah..apa2 shj yg kiter kehendaki, pasti Allah akan berikan pd kiter.lambat atau cepat kiter dpt..xperlu kiter mengeluh atau xpuas ati krn kalo kiter mintak pada Allah, pasti Allah akan tlg kiter..dan kiter sebagai manusia hendaklah bersyukur dengan pemberian Tuhan..atin jgk sgt bersyukur kerana apa yg atin harapkan selama ini(iaitu mendpat sebuah kreta myvi) termakbul jgk..atin skrg still lg rase shock dan mcm xpcaye da ade kereta sendiri..tp itu semua rezeki dr Allah..atin sgt bersyukur dan atin berharap atin x akan jd lupa diri dengan Allah dgn pemberian Nya yg ckup besar bg Atin..atin harap kamo pon mcm tu yea??

atin sempat jgk snap gamba no plat kete atin..WTH 3592..Alhamdulillah.

post signature

Sunday, October 18, 2009

Dari Subang ke Rawang~~!!

coretan Atin at 12:38 AM
Reactions: 
2 omelan yang prihatin
fist thing fist, aku rase sgt bersyukur dan begitu teruja sgt..sbbnye aku da boley drive sorg2 tanpa ade org yg mengajar aku scr percuma..hurmm, rase takot jgk taw tp biasela kan, bnda baru mesti kiter rase nak cube kan..ni sume atas desakan abg aku...tetibe dye suh aku bwak kete pegi umah dye kat rawang..mase tu da pkul 10..kalo lewat2 jalan, takot sesak plak..dengan semangat yag agak kental, aku pon dgn beraninye membwak kete ke rawang...naseb baekla jln x bnyk kete..dlm takot2 pon, aku speed jgk..konon2 nak tnjuk aku leh bwak kete la..tp tanda P terpampang kat kete aku tu ha..kihkih..xpela janji selamat kan..tp ade dugaan jgk taw otw aku nk g umah abg aku tuh..aku tersesat 2, 3 kali jgk la..sesat kali 1, pegi masuk jln kat area komuter sg buloh..kalo aku terus agaknye skrg pon blom smpai uma abg aku ni..sesat kali ke 2 plak, pegi masuk jalan yg depan dye da xde jln aka jln mati..terjumpela hospital sg buloh..kali ke3, aku pegi masuk tol yg touch n go..aku nk touch ape, kad touch n go pn ak xde..terpaksela aku undur balik..naseb kete xde..lgpon kalo org nmpak aku, dorg wat x pndg jer sbb da nmpak tanda Profesional kat kete aku tuh..hakhak..akhirnya aku smpai dgn selamat di umah abg aku kat rawang neh..esok aku nak bergerak balik da..isnin da start keje..arap2 esok pon aku selamat smpai kat umah aku kat subang..InsyaAllah..^_^
post signature

Sunday, September 27, 2009

sudah tiba masa saye bedikari!!

coretan Atin at 2:29 AM
Reactions: 
3 omelan yang prihatin
*sigh*
hurm, keje baru ngan tanggungjawab yg baru...ramai kawan2 aku ckp dorg blom bersedia lg nak bkerja..belom sedia lg nak mnenempuh alam baru, alam dewasa.tp aku??aku terpaksa menempuhnya..inilah perjalanan seterusnya bg hidupku yang telah diatur oleh Allah..mungkin inilah jalan yang Allah mahu berikan ku rezeki..siape yg x gementar utk memulakan sesuatu yg baru??sekuat mane pon seseorg itu, pasti die juga akan merasakn ape yg sedang aku rasekan..rase takot, gementar, excited pon ade juge..bagaimana agaknye kehidupan ku selepas ini??adakah lebih teratur atau lebih mendukacitakan..aku sebagai hambanya hanya mampu brdoa kpdNya..semoga dipermudahkan segala urusan ku..

shah alam..nantikan kehadiranku..semoga dikau mengalu2kan kehadiranku di sane..*Cewah*..
dengan tugasan kerja yang baru..HACCP..apakah itu???haih..terpaksalah aku merajinkan diri aku yg x brape nak rajin ni..yela, buatnye kena tanye dek bos aku nnti, sape yg nak tolong jawab..adeh..aku sendirila jwbnye kena tlg diri aku sendiri..hukhuk..dengan suasana keje yg baru, umah baru, kawan2 baru, naseb baek pakwe x baru jgk..hikhik..YOSH!! FIGHTING~!!!

post signature

Saturday, September 12, 2009

Saye sakit hati~~!!

coretan Atin at 4:40 PM
Reactions: 
6 omelan yang prihatin
haih..hati sy sgt sakit..saye geram dan saye sgt marah..saba2 atin...haih, adela sorg budak ni..dirahsiakan name sbenar..sy x kenal dye pon..knape sy marah???sbb saye rase dye telah memandang rendah pada saye..attention ye~~!!! laen kali jgn mnyebok lg dlm blog saye ye..huh!!

post signature

Saturday, August 15, 2009

selebriti x berape nak terkenal~~!!!

coretan Atin at 8:41 PM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin
hehehe..selebriti ne plak la ni yg atin nk citer dalam blog neh~~!!!hehhe.. spe lg kan kalo bkn pemilik blog yg comey neh..pada 14.08.09 merupakan kenangn mnis yg atin berkongi ngan en.apip.erm, penggambaran yang berlangsung selama hampir 3 jm di taman wetland, putrajaya
berbaloi jgk sbb gamba2 yg kami tngkap sume cantik2.hehehe..jom, kiter tonton same2 yer gegmba yg ditangkap~~!!!

post signature

Wednesday, August 12, 2009

Waiting for my convocation day~~!!

coretan Atin at 10:17 PM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin


holla~~!!! pekaba??atin sehat walafiat.. skrg ngah hangat ngan H1N1 kan? fuh, banyak betol kes kematian virus neh..atin pon takot jgk..tp yg penting kena berjaga-jaga la..kan2??
oklah..lame da atin x muncul dlm blog neh..mesti rindu atin kan??heheheh..sbnrnye atin ade kat umah kwn atin kat kajang neh sbb esok ade raptai tuk ari konvo..nak tau bile atin konvo?? ermm...19hb ogos ni InsyaAllah atin akan mendapat segulung ijazah...hari yg paling bersejarah buat atin..dtgla tgk atin konvo yep??hikhik~~!@@xsaba rasenye atin nak konvo..hasil titik peluh utk mendapatkan ijazah, inilah masenye utk mendapat ijazah atin..esok ade raptai konvo, jumpela kwn 1 kos esok..lame x jumpe dorg ramai2, rindu jgk..hehehe..k la..bubye~~!!!

post signature

Monday, July 6, 2009

^Hepi Time With Apip^

coretan Atin at 4:22 PM
Reactions: 
2 omelan yang prihatin
whoa, da lame x menulis dlm blog ni. sbenarnye nak hupdate pasal g dinner ari tuh tp gambanyer blom available lg. so, atin nak citer dlu pasal pegi jalan2 ngan en.apip..hehehe..ari sabtu yg lepas after atin bekerja dalam kol 12.30, atin pon trun pegi mendapatkan en apip yang telah menunggu atin hampir 2 jam..kecian dye..nak tau knape dye dtg awal??? hurm, kitorang nak sgt menonton citer box office TRANSFORMER kan, so kenala dtg awal2 nak beli tiket.sbb citer tu tgh hari tiket dye da sold out..naseb baek en apip ni baek taw..heheeh..


tiket citer TRANSFORMER

dapat jgk tgk citer neh..sangat best dan rase nak tgk kali ke-2 jer..ade unsur2 klakar, mendebarkan, mencemaskan, sedih dan mcm2 emosi yang diselitkan dlm citer ni taw..erm, tp before kitorg tgk citer neh, kitorg g melantak dlu kat fud court..kenyang..tp en apip ni xsedap perot plak, atin yg abeskan mkanan dye..terbalik plak..biasenye dye yg abeskan mkanan atin..heheeh.

da abes tgk citer neh, misi atin utk mendapatkan hand bag baru diteruskan..jalan2 kat mid tu tp beg yg cantik sume mahal..xnakla beli yg mahal sgt..atin suker beli brg mahal tp yg da ade sale..baru puas hati..brg cantik dpt dgn harga yang murah..so, atin pon mengajak en. apip pegi ke sogo..tmpat yg tgh sale skrg..tp sogo ni slalu aje sale kan...

sampai aje kat situ, walaweh banyaknye beg..cantik2 dan murah plak tu..atin sgt teruja tgk beg2 disitu...naseb baek ade pengadil aka en apip skali..bolehla tlg atin yang tgh rambang mata memilih beg neh..sampai 80% sale..sape yg x geram kan..hehehe..then, mate atin tertangkap pada 1 beg ni..cantik..ade 3 kaler..itam, biru ngan coklat..cube teka~~!!! erm, tekala dulu...huh, x nak teka sudah...k, atin beli yg kaler birunye...sbenarnye atin nak beli yg kaler coklat tp en apip ckp biru lg cantik..so, atin belila yg kaler biru..betol jgk..cantik~~!!!hihihi...


nila hand bag baru atin..ngee..

after da tercapai hasrat membeli beg baru, kami pon mneruskan perjalanan ke kedai makan..sbb kaki atin da sakit sgt..yela, pkai heels adiah dr en. apip..sakit taw kaki saye..


adiah dr en apip utk dinner~!!

en apip belikan hot dog yg besar tuh ngan air oren..fuh, lega da..sambil2 makan, sempat lg kitorg duk snap gamba..kihkih..


badan da penat tp tetap kena control gitu..

my Boo...chuk~~!!cayang kamoo..

after da kenyang, kami pon mneruskan perjalanan utk pulang..kali ni rase laen sgt, sbb apip naek komuter ke seremban, atin plak ke rawang..haluan yang berbeza..dye nak temankan atin sampai atin naek train, tp x mola..nnti dye balik lambat plak sbb atin..tetibe rase cdey..bile lagi nak jumpe ngan dye..sob..sob..pasni, atin da nak balik terengganu..huhuhuh...cdey~~!!!..

THE END~~~!!!

post signature

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal