Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 19, 2011

Jika myvi aku berubah!

coretan Atin at 9:54 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Best kan kalau make-up keter jadi cun melecun. kan?kan? aku ni dalam hati mmg dari dulu sampai sekarang asyik membuak-buak je nak ubah kete aku tuh. so, aku teringin kete jadi mcm ni.ni disebabkan tgk kete Nizam aka Epong yang dah ubah keter die tuh. tercabar beb!



Amacam? tapi ni aku cari kat google, terjumpa kat e-kereta.com. tuan die nak jual kereta nih.hukhuk.. sayang giller. cun kete ni wo! bg akula. so, inilah kereta yang akan aku jadikan sbg panduan utk make up kete aku tuh.hikhik.. tapi tula. kete merah ni susah sikit nak make up kan? kalo itam ke, putih ke silver ke cantik jgk. hikhik.. tapi merah tetap menawan kan..cepat cakap ya! kang ade jgk aku g gadai kete aku tuh. parah wo!okla, tata..

 

3 omelan yang prihatin on "Jika myvi aku berubah!"

NiZaM on January 19, 2011 at 10:29 PM said... [Reply]

ikotlah contoh keter tu... red-black.. ok what.. sapa kata keter merah susah nak make up..

ok je.. lebih nice than black..


=) keep trying and good luck

BuLat i2 CirCLE on January 19, 2011 at 10:39 PM said... [Reply]

merah la smart...sy suke merah....hehe..

Atin on January 19, 2011 at 11:29 PM said... [Reply]

epong: tenkiu2..
erm, tulah... kena tnggu fulus mantap dulu..baru gempaq kan..

en bulat: samela kite kalo mcm tu..

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal