Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 10, 2011

Anugerah Juara Lagu ke-25!

coretan Atin at 10:08 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t
Gamba diambil dari ohartis

AJL 25 malam tadi tu ko rase best tak? hurm, aku rasa persaingan nye mmg sengit. hampir sumenye mempunyai vokal yang sangat superb.. bestla telinga aku dengar. time Faizal Tahir punye persembahan mmg nak tergelak rasanya. sebab tetiba die jatuh dalam air. i thought tu just macam video yg mmg dorang da wat before tu. but it was real!! haha.. tetibe die naek balik atas pentas nak sambung nyanyi.. Oh my Gucci!! abes basah baju... pastu sian pulak tgk FT duk sibuk2 nak kuarkan air yg masuk dalam telinga die...but berbaloi la kan dapat Persembahan Terbaek!! Bravo bro...

and then part time Shahir nyanyi, aku giller sukaa la wei! uh, sore die mantap. suare macho tuh.. suka sgt dgr die nyanyi. i wonder, why shahir ni xmenang? hukhuk.. maybe juri xsuka kot kan.. nak wat lagu mana. kuasa di tangan juri. pastu ending tuh, shahir kena tampar ngan perempuan tuh. real! terkezut aku tengok..hikhik.. Shahir xmenang pape pun.. Stacy, Yuna, Tomok, Black, API pon sume best2.. Bravola kat sume even xmenang kan... 

Entahla, kalo tengok ngan keputusan tuh, aku mmg sgt xbersetuju. im not a fan of Ana Rafalli. tapi nak wat macam mana kan. da rezeki die kat situ. lagipun juri mesti ada point yang kuat bagi Ana Rafalli jadi juara kali ni. but im totaly disagree. im sorry Ana tp aku rasa ada yang lain deserve to win. Tolong ingatkan aku apa yang juri tu pilih sbenarnya? adakah hanya pada lagu? bukan pada persembahan and vokal? kalau nak dikatakan pada lagu tu ada mutu dia tersendiri.. xtau la kan.. tp papepun Tahniah la pada Ana Rafalli, Meet uncle hussein ditempat ke-2, Hafiz ditmpat ke-3 dan Vokal terbaik serta Faizal Tahir utk Persembahan Terbaek.

Pengacara kali ni sama jer mcm tahun lepas. Faizal Ismail, Cheryl Samad dan Ally Iskandar. Entah kenapa, Ally ngan Faizal macam asyik nak gaduh jer. asyik nak berlawan jer. sama jgk cam tahun lepas. apsal ek? aku tgk macam xbest ar. kalo nak gimik pun, tak suka.Cheryl plak cam ayik nak sebelahkan ally. hurm,wateverla!!

Actually, banyak yang aku miss malam tadi sbb akak ipar aku tengok citer The Vampire`s Assisstant kat Starmovie. aku sempat tgk persembahan pembukaan, pastu 4 calon pertama, 3 calon terakhir dgn persembahan penutup serta pengumuman pemenang. tapi aku xkesah sebab aku dapat tengok Dato` Ct wat persembahan.. best! aku suke!!. Dato` Ct da kurus sikit.. hikhik.. =).. oklah, selamat malam...


 

0 omelan yang prihatin on "Anugerah Juara Lagu ke-25!"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal