Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 17, 2011

Question!

coretan Atin at 10:58 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Yahooo!!! gaji keje semalam baru masuk.. beriya benor aku, mcm lah boleh belanja beli baju ke handbag ke kasut ke shawl ke kan. hurm, gaji tu masuk yg bulan lepas. tu pun kena simpan sbb nak kena bayar yuran kolej. ntah berapala rege yurannya. aku terasa nak duk umah abg aku jer kat rawang tuh. umah die dgn tmpat aku nih dalam 30 min kalo xde jam. kalo jam naek jadi 45 minitla. hurm, ntahla.. sbb apa aku nak pindah duk umah abg aku sbb ujung mnggu pun aku balik umah die tp masalahnye tiap2 ari nak kena spend duet tol ngan duet minyak plus nnti sifat malas aku ni semakin menggunung. tp kebaikannya, xyah aku bayar duet kolej plus leh tengok astro. citer best2 owh skrg kat astro. hukhuk.. hurm, tp kang ganggu privacy abg aku ngan akak ipar aku plak. huhuhu.. tp tiap2 hari kan dorang pegi keje.huhuhu.. hjung mnggu pun mmg aku mengganggu..kan..kan? mcm mane ek? kalo duk kolej, tiap2 hr mmg aku pegi fakulti tu even kol 11 pagi pun. haha.. at least, punch card jgk walau merah kan..hikhik.. ntahla.. kalo yuran kolej mmg melampau mahalnye, makanya terpaksala aku mintak belas kasihan abg aku nak duk umah die..teehhee~~ ok, ciao!

 

2 omelan yang prihatin on "Question!"

NiZaM on January 17, 2011 at 11:10 PM said... [Reply]

simple answer for ur probs..

kawen!....

then boleh share duit sewa rumah, bil air, bil api.. hahaha

Atin on January 18, 2011 at 5:04 PM said... [Reply]

pong! Kalo la kawen tu semudah menaip di keyboard ni, dah lama da kawen!!=)

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal