Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 13, 2011

Kad sudah diperbaharui!

coretan Atin at 3:51 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Tadi kan aku cakap nak kena pegi Maybank sebab nak tukar kad baru disebabkan oleh penyangak itu. so, Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. weee!! da dapat kad baru. act, mmg aku nak tukar kad baru pon sbb kad aku tu da terkoyak die punya bahagian plastik kat atas tuh plus cip yang da berkarat. so, bagus jugakla dapat tukar kad baru nih. suke2! walaupun 12 hengget da melayang kan, tp xpela, anggap jela xde rezeki kat situ.. masa aku bgtau kat kaunter maybank Damansara Damai tadi, akak yang jaga kauter pertanyaan tuh terkezut sebab aku pegi bagi no kad aku kat entah sape2 kan. die cakap, kenapa awak bodoh sangat pegi bagi no tu kat orang? ooppss! tipu jer. xkanla akak tu nak ckp kurang ajar mcm tu kan. xdelah. die cakap dgn lembutla. kenapa bagi no tu kat org yg xdikenali? no 16 digit yg kat depan kad dgn no 3 digit kat belakang kad tuh kena jaga, jgn reveal kat org dgn sesuka hati jer. ingat tu yea semua!! mmg ada sindiket yg mcm tu, nti die ambek semua duet yg ada dalam akaun. tp naseb baek duet yg ada dlm akaun maybank aku tuh, beberapa ringgit shj.. pung pang pung pang! dalam pukul 1 tgh hr mcm tu, dapatla aku memegang kad Maybank yang baru...hihihihi..=)

 

2 omelan yang prihatin on "Kad sudah diperbaharui!"

atty's on January 13, 2011 at 6:13 PM said... [Reply]

lepas ni jgn kasi no tu kat org lagik tau ..

Atin on January 13, 2011 at 8:15 PM said... [Reply]

Baek Puan!! hukhuk
terlajak tindakan, xdapat nak undur!

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal