Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 24, 2011

Japan lagi?

coretan Atin at 10:53 PM
Reactions: 
2 omelan yang prihatin
Assalamualaikum w.b.t

Apa habaq kwn2 sekalian? lame betol aku x berteleku kat blog ni. skrg bru wireless ni hebat dan mantop sket. dapatla aku bukak blog ni. Pastu tadi merisik khabar la sekejap kat en.nuffnang. alangkah sedih dan pilunya hatiku ini melihatkan traffic blogku.. mmg rekod buruk tuh. naseb baek en.nuffnang ni x block aku punyer blog. kihkih.. tapi xpolah. perasaan dendam berahi aku terhadap blog ni pun x sekuat dulula.. sumimasen en.blog! entah pehal la aku ni senjak 2 menjak ni, suka sgt ngan bhs jepun ni. senang pulak aku duk ingat bhs jepun ni. kalo korea susah sikit even aku suka korea.. x teguh iman betol aku.. seronok aku.. ha, nnti nak blajar ngan sifu aya idaya lah. kawan aku ni mmg da sifu bab2 bhs jepun ni.. sume benda pasal jepun die tau.. kena menuntut ilmu ngan die nnti.. hehe.. 

Ni citer Mei Chan no Shitsuji. Best! kelakar gile beb.. geram aku ngan cite jepun ni. suka menggeletek nak bg aku gelak.. sbb tula aku suka. 

Cite ni pulak tajuk die Attention Please! mengisahkan seorang penyanyi rock yg nak jadi Cabin Attendant sebab secret admire die cakap nak tgk die pakai uniform ni. korang leh bayangkan tak perempuan yg mcm lelaki gaya die tp kena ikot lemah lembut pramugari tuh.. mmg comey giller. citer ni pun kelakar sangat! jgn lupa tonton ek..

yang ni pulak tajuk die Ryuusei no kizuna. mengisahkan 3 org adik beradik yg kehilangan maka bapak die sebab kena bunuh. citer ni pun leh tahan jugak. xbrape kelakar sgt p best la.. hehe.. tonton jugak yea!

eh, tetiba ter review pulak citer jepun yg aku tgk. hehe.. jangan lupa tengok taw.. x menyesal la kalo korang tgk citer kat ats ni. dulu2 pun aku tgk jugak citer jepun ni. mcm Yukan club, Gokusen.. yg laen xingat dah.. okla, bubye!=)
 

Sama tak?

coretan Atin at 2:38 PM
Reactions: 
2 omelan yang prihatin
Assalamualaikum w.b.t

korang layan tak citer jepun? sbb la ni aku nak citer pasal heroin citer jepun wei. Ueto Aya dr citer Attention Please! mmg lawak giller die ni. nyampah aku sbb asyik wat aku gelak jerk.. boleh lak nyampah kan. plus kan die sgt2 kawaaiiiii ne.. tapi asyik aku duk tgk dak Ueto aya ni semakin aku teringat kat heroin citer My Heart. tau x citer tu? jgn duk ckp xtau ek.. yg ko duk feeling2 nyanyi lagu my heart tu ape kan.. kihkih.. sape lagi, Acha Septriasa..sama sebijik.. bg aku lar.. 


Tengok cara dorang nganga, sama tak?


yang ni pulak? leh bezakan tak? same kan?

 Yang ni xnampak sgt kn? tp still same..hehe..

Nilah UETO AYA vs ACHA SEPTRIASA.. kihkih..




 

Monday, February 21, 2011

Fuh! Romantik sgt dah ni..=)

coretan Atin at 3:14 PM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin

Assalamualaikum w.b.t


hye ols! hari sabtu yg lepas, aku berkesempatan jugak meneman aka menyebok en.apip pegi hntar brg kat Port Dickson. Weeyyuu! lama sangat dah teringin nak pegi pantai ngan si dia. akhirnya tercapai jugak hasratku ini. so, aku pon bajet romantic kan, maka terhasillah gambar yg bajet2 cute kat ats tuh. tehee~

tapi masa kitorang sampai tuh, dalam pukul 11.30. korang leh bayangkan kalo panas kat PD tu mcm mn. sakit kulit aku kena panahan sang mentari. dahla kulit aku ni mmg da malap, semakin malapla gayanya.. tak berkesempatan pun nak maen air pantai or berkelah kat situ. kami just menghirup udara pantai jer.
pastu pekena asam pedas kat kedai ala-ala kedai perkampungan nelayan. sambil makan, sambil menghirup udara pantai..perh, rasa cam romantik sgt dah.. kahkah.. tp asam pedas tu sedap woo! first time aku mkn asam pedas yg pekat cenggitu.. sbb mak aku wat xmcm tu.. sbb tu first time..hikhik..tp mak masak, still the best! hehe..=)

ok la..see u next time wokey..bubye!

 

Friday, February 18, 2011

Rindu!

coretan Atin at 3:31 PM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin
Assalamualaikum w.b.t

Anyeong haseyo! oppa, unni, omma, appa, hyung!, Ottokhe Jineseyo? hah, ambek kau. betol salah terjah ajer. mentang2 baru abes tengok citer korea My Fair Lady punya pasal la ni. sejak kebelakangan ni, aku mmg da xupdate blog yg tersayang ni. sebab-sebabnya adalah:

1) Broadband sudah ditamatkan perkhidmatannya
2) Wireless kat kolej ni mmg xdapat nak connect langsung ok.Fine!

so, sebab itulah, makanya blog ini telah dianak dan ditirikan oleh insan yang bernama fatini adam ni. bayangkan betapa rindu serindu rindunya aku kat blog ni tahu tak? tapi, kerinduan itu berjaya ditamatkan serta merta dengan adanya deretan citer korea, jepun, omputeh. citer2 nilah yang membantu aku utk tidak mengenal perkataan BOSAN! ecewah...okla geng, jumpa lagi yep! nak study jurnal pulak..(bajet rajin la pulak kan..).. =).. senyum sokmo!




 
Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal