Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 19, 2011

Konspirasi Dunia!

coretan Atin at 6:32 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t


Umat Islam juga harus lebih sedar bahawasanya perancangan sulit Yahudi bukan setakat menceroboh negara-negara Islam melalui peperangan-peperangan yang dicetuskan tetapi perancangan itu boleh berupa sebuah pertubuhan Islam, gerakan Islam, persidangan hatta mungkin orang Islam sendiri sebagai tali barut zionis.-ibnuyaacob.com

Aku tersinggah di blog ini. Pelbagai isu konspirasi global yang telah dikupas oleh penulis. Isu yang menyentuh sensiviti agama Islam. Banyak sungguh. aku hairan, tidak pernah pun sesekali Islam ni menggugat kehidupan dorang, kesejahteraan hidup dorang, tp bersungguh2 betol dorang ni nak perangi Islam sampai sanggup nak bakar Kitab Suci kita Al-Quran. Hish! Konspirasi besar-besaran. media mmg memainkan peranan yang penting. jadi, toksahlah duk percaya sgt sebijik2 apa yang digembar-gemburkan. Tugas kita untuk selidik dan ambik tahu pasal keadaan ini walau kita tak ada kuasa untuk menghentikannya dan melawannya tp kita boleh menimba ilmu yang mana boleh mengelak kita daripada mendapat kepercayaan yang palsu. Pelbagai cara yang boleh dilakukan untuk menjajah minda kita.. kan? aku pun ada tengok jugak perihal New World Order ni kat The Arrivals. Pelbagai isu telah dikupas berkenaan dgn kepercayaan Illuminati tuh. Cukuplah kita tengok dgn Penyanyi hangat seh ni, Lady Gaga yang merupakan salah seorang pengikutnya.... Toksah la duk puja sgt ngan penyanyi tuh. apa-apa entah maksud lagu die. tu belom tgk lagi video die.. Cara berpakaian, video klip, penampilan, gaya, sume la pendek kata berasaskan illuminati nih. kalau tak percaya, google jer. ada 1 web tuh yang mmg translatekan satu-satu simbol yang Lady Gaga ni bawak. tp lupa pulak web die...eh, apsal masuk ngan citer Lady gaga pulak neh? hehehe.. oklah, sampai sini dulu..=)

 

0 omelan yang prihatin on "Konspirasi Dunia!"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal