Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 13, 2011

Facebook bakal digantikan dRBook?

coretan Atin at 11:30 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

(klik untuk tumbesaran yg hebat)

Malam ni lepak lama sikit di ruangan www.izyan.com. baca pasal gosip2 artis. (bawak-bawakla study cik atin ooiii)...banyak betol gosip, mcm2 hal pulak kan. banyak jgk duk tgk pasal Dato` Ct. macam2la.. tp aku berminat dgn satu entry tu tentang dRBook yang akan menggantikan facebook yang desas-desus mengatakan bakal ditutup pd 15 Mac nti. betol ke idak, xdapatla pulak disahkan lagi. tunggu dan lihat sajelah. Makanya, Dr Romzey yang melihat ini adalah peluang die utk berjaya seperti pengasas facebook. ha, ni pun kita tunggu dan lihat. mana tau, untung drBook ni dpt cover yang 40 juta tu kan dr..hikhik...

 

0 omelan yang prihatin on "Facebook bakal digantikan dRBook?"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal