Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, October 30, 2010

Cara meng-install template blogger!

coretan Atin at 11:41 PM
Reactions: 
2 omelan yang prihatin
MySpace

salam
Malam ni aku nak share sikitla pengetahuan aku dalam bab-bab blogger ni.
ada yang da memang expert dan ade yang masih xtahu menahu macam mana nak install template. bukan background taw. template ni cantik sikit. kalau background tu senang je kan? Before install, make sure korang wat back up. save segala code yang telah korang letak di sidebar atau di mana-mana. yang korang sayang sangat and nak letak kat dalam blog korang seperti sedia kala. save la dalam word ke mana-mana la yea.

Langkah 1:
search blogger template yang cun melecun yang kira sesuai dengan keinginan korang. Mintak tolong en.google je senang. kompem die leh carikan. tak pun terus kesini bloggertemplatefree atau btemplates. Download dan extract keluar file seperti dibawah:

Langkah 2:
Pergi ke bahagian design dan tekan edit HTML dan korang akan lihat ruangan seperti dibawah.


Langkah 3:
Tekan browse dan pilih file yang telah korang extract di langkah 1 dan tekan upload. Korang akan lihat ruangan seperti di bawah akan keluar. Tekan delete widgets. kalau tekan keep widgets, ada yang widget korang akan berganda seperti post. post korang akan ade 2 x didalam blog. pernah terjadi kepada akula waktu mula-mula belajar install template ni.


Langkah 4:
Wallah! blog korang kini sudah berwajah baru. sekarang masa untuk korang touch up pulak. letakla segala widget2 korang. kan before start tadi korang da save code kan? sekarang add widget dengan paste balik code2 untuk widget tersebut.

Selamat mencuba!!
MySpace

saja kongsi idea.hihi..
 

Jom Parking Kat Blog Ben Ashaari!

coretan Atin at 11:42 AM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin
Salam. 
Blogger fofulor Ben Ashaari telah menganjurkan bloglist untuk newbie for blogger!
so, aku pon baru nak merangkak jugak ni. ambek kesempatan ini jugakla.
terserempak blog Ben Ashaari dalam bulan lepas kot. pasal bahana facebook tuh. so, terus keep on blogwalking ke blog beliau. hihi..=)
[klik sini] untuk ke blog Ben Ashaari

sejuknya pagi ni sebab malam tadi hujan sangat lebat..wuuhuu!
 

Juara Gadis Melayu 3 : Rina Salleh.

coretan Atin at 12:00 AM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin
gamba kidnap dari facebook Rina Salleh
salam
Sekalung tahniah aku ucapkan untuk gadis ahcunnya ni iaitu cik Rina Salleh.
mesti da agak dia akan menang sebab before masuk tv pon, dia da memang fofular dan dikenali ramai terutamanya geng-geng blogger!
penyokong Rina Salleh bukan maen ramai lagi termasuk akula. eceh, dan-dan je kan. hehe.
xdela, this post special for her sebab before ni selalu usha blog and facebook beliau.
such a beautiful lady! watever it is, hope kak Rina stay humble and adorable just like before. hai, gigit jari jela sape yang menaruh hati  kepada cik Rina ni kan? yela, saham da melambung, hantaran kawin pon melambung! hihhii...
Bestnye kalau jadi Rina Salleh.
 

Friday, October 29, 2010

Be Part of Churp-Churp today!

coretan Atin at 11:15 AM
Reactions: 
2 omelan yang prihatin
Salam.
hye u ols. just now i had become a churp-churp member! weeeyuuu...
its great ha. for your information churp-churp is the sister of nuffnang. not sure whether same dad or mom! just take it both.=)
oh, where i get to know this churp-churp? u guys remember the cute icon like cutie bird as i circle up there in nuffnang site?ha, this morning i just wanna found out what is actually this cute-cute icon.
then i click there, and just read through about the site and other things. wallah! then i register to become churper! Hoyeh2! so, u guys! hurry up, follow me join and become a churper.

WHY? what is the benefits?

ok, let me get clear with this.
1. from churper, u will get paid same as nuffnang! but the advertisement through tweeter and facebook. they pay u as their some kind of worker that will update about their ad. 
2. u will be given assignment. u may choose several assignment per week. i choose 5 per week only. for starter right. it depends on u! when they give the assignment, u need to finish it in order to get paid.
3. the registration fee is FREE!!!
4. on the dashboard, there are also basic earning same as nuffnang. but we only can cash out when our earning is 100 and above. clear?
5. from here, we also can get new friends. share information and knowledge with others!
6. a lot exciting contest with great prizes to grab. for example, now churp-churp is running a blog contest especially for a cute blogger like u and the ten creative entry will get...(drum sound)..RM100!!
this is my account for example
One thing that  i would like to suggest for churp-churp is to organize an exciting activities for the members like gathering with activities that the members will have a chance to meet the team behind the churp-churp! to get to know and close with them. Not only certain members will be invited. I hope all the members!

so guys, what are u waiting for? hurry up!become churper and spread the love!


for more iformation about the churp-churp and the contest [click here]
the contest time frame is 25th October – 25th November 2010
only for registered churper only not blogger without churper!
 

Thursday, October 28, 2010

Justin Bieber sebenarnye lelaki berumur 51 tahun?

coretan Atin at 11:51 AM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin
salam.
korang kenal tak penyanyi remaja yang popular dengan lagu 'Baby' ni? 
terkejot beruk tak tengok tajuk entry kat atas tuh? ha, rasenye da lapuk da kot cerita ni kan?
tapi aku barula terbaca malam tadi. mula-mula tuh memang terkejut giller sampai pitam.
wush, dasyat betol kan? yela, mane tak pecayanye, siap ade berita dari oversea lagi kot sampaikan berita tuh.kalo tak silap Onion News Network.(ONN). ingatkan CNN tadi.
ha, kalo korang tak pecaya, sila tengok video kat bawah ni..
Justin Bieber yang sebenarnya berumo 51 tahun ni dikatakan telah ditangkap polis kerana menyamar sebagai budak belasan tahu.
korang pecaya tak? macam xpecaya kan?
macam-macam hal la. takkan ler budak kecik macam tu sebenarnya da umo 51 tahun. 
selidik punya selidik, terjumpala satu blog ni info214 yang menerangkan berita ini hanya palsu semata-mata. kihkih. ade la pulak buat lawak macam ni kan?

uish kalo betol kan berita ni, no words can describe it
 

Tuesday, October 26, 2010

Pertandingan header tercantik!

coretan Atin at 8:57 PM
Reactions: 
4 omelan yang prihatin
salam.

hari ni tertengok kat shoutmix, ade tagging from Cik Lily
Pertandingan Header blog tercantik. kompem la cik lily menang, sebab header die cantik.
xleh lawan la den. aku punya header tu sejemput je kat atas tuh. bab kata orang, hidup segan mati xmau.
hahaha.. tapi kan, da kena tag tu, teruskan jugakla walaupun ku tau, header aku hanya melukut ditepian blog! 

Ok, ni header aku! cute2 gitu..header ni pon sebab pakai template kan, so otomatik ade yang ni..
tnggu masa free cket nti, akan ku edit bagai la..

 ni pulak, cik lily punya header. cantik kan. duk atas kerusi diraja gitu!

tengah pakai mask nih, tegang je muka rase..kihkih
 

Sunday, October 24, 2010

Maher Zain!

coretan Atin at 11:33 PM
Reactions: 
4 omelan yang prihatin
Salam.
Psstt...korang penah dengar tak lagu Maher Zain? wuhu.. best kan? kalo tak pernah dengar, bukak la speaker komputer tu. meh dengar lagu "For The Rest of My Life" dr blog aku ni. ha, tengok. sampai letak kat blog tuh. sebab ape taw. sebab first time dengar tuh, terus jatuh cinta. Melodi dan lirik lagu ni sangat menyentuh perasaan dan syahdu je rasa. Dulu penah dengar jugak org duk sebut-sebut nama Maher Zain. tp buat derk jer sebab tak kenal dan xpernah dengar lagu dia. tup-tup sekarang xabes-abes duk pasang lagu tu. hehe.. touching betol! hehe..=)

malam ni dapat makan kfc. nyum-nyum!
 

Saturday, October 23, 2010

Review Movie: RED

coretan Atin at 11:09 PM
Reactions: 
2 omelan yang prihatin
Salam sume. ari ni aku kuar lagi berdating ngan en.bf. hehe.
Seronoknye sebab lame da xkuar ngan die. Rindu da terubat da.hehe
ari ni aku pegi tengok wayang citer  


RED = Retired Extremely Dangerous!

aku bagi 6 bintang untuk citer nih. best sangat taw! Aku x tipu. sangat best!
Lakonan Bruce Willis xkanlah xbest kotkan. tengok badan ketul la.
sedikit review pasal citer ni. citer ni mengesahkan seorang agen analisis CIA yang sudah bersara bernama Frank Moses(Bruce Willis). Dia jatuh cinta dengan seorang perempuan yang bekerja dibahagian pegurusan persaraan, Sarah Ross (Mary-Louise Parker). Movie yang mengandungi unsur komedi serta aksi ni sangatla awesome. Semuanya bermula apabila Frank telah diintip dan merupakan salah seorang daripada mereka yang akan dibunuh. seorang demi seorang dibunuh. Frank yang merupakan agen CIA terbaik telah menyelesaikan satu kes yang melibatkan beberapa orang yang terlibat dalam kes di Guatemala. bagaimana kesudahannya, ikutilah sambungannya di pawagam berhampiran anda! hihhi..
I love this movie. Thums up!

Thursday, October 21, 2010

Taylor Swift - Mine

coretan Atin at 11:47 PM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin

Best pulak lagu neh.. jom enjoy lagu ni!

Taylor Swft - Mine.mp3

You were in college working part time waiting tables
Left a small town, never looked back
I was a flight risk with a fear of falling
Wondering why we bother with love if it never lasts

I say can you believe it?
As we're lying on the couch
The moment I could see it
Yes, yes, I can see it now

Do you remember we were sitting there by the water?
You put your arm around me for the first time
You made a rebel of a careless man's careful daughter
You are the best thing that's ever been mine

Flash forward and we're taking on the world together
And there's a drawer of my things at your place
You learn my secrets and you figure out why I'm guarded
You say we'll never make my parents' mistakes

But we got bills to pay
We got nothing figured out
When it was hard to take
Yes, yes, this is what I thought about

Do you remember we were sitting there by the water?
You put your arm around me for the first time
You made a rebel of a careless man's careful daughter
You are the best thing that's ever been mine

Do you remember all the city lights on the water?
You saw me start to believe for the first time
You made a rebel of a careless man's careful daughter
You are the best thing that's ever been mine

And I remember that fight, 2:30 a.m.
As everything was slipping right out of our hands
I ran out crying and you followed me out into the street

Braced myself for the goodbye
'Cause that's all I've ever known
Then you took me by surprise
You said I'll never leave you alone

You said I remember how we felt sitting by the water
And every time I look at you, it's like the first time
I fell in love with a careless man's careful daughter
She is the best thing that's ever been mine

Hold on, make it last
Hold on, never turn back
You made a rebel of a careless man's careful daughter
You are the best thing that's ever been mine

Do you believe it?
We're gonna make it now
I can see it
I can see it now

I Love pink! versi tranung!

coretan Atin at 1:40 AM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin
Salam. kali ning entry khah aku wat untuk sape-sape hok nok blajo bahase tranung!sape hok dok pahang tuh, mitokla kawang-kawang hok paham tolong translate neh?mitok maah dulu la ning..

Bakpe aku suke pink? aku pong dok tahu. jak dari tingkatang 5 agi aku duk ngidam ke barang-barang kaler pink ni. aku dok taula sapa bila tahu nok breti obses ke kaler pink ni. ye ah, orang kate comel kang kaler pink ni. tapi x dokla sume barang aku kaler pink. dooh lalu gitu kang. tapi kebanyokangla.kadang ade jugok niat xboh doh beli brg kaler pink, sebab nok jadi matang sikit tapi dok tahu bakpe dok jadi. idamang jugok kaler pink ni. rohok sungguh! 
tapi gok, sape-sape hok dok wahi lasung ngan kaler ning, org kate nok mutoh ha tengok kaler pink ni, jangang ah gi pakoh lalu tutup pa blog aku ni. sebab dok tahang tengok kaler pink ngat. jangang ah gitu deh..hehe..ade jugok org hok anti ngan kaler pink ni ork..kikiki..
eh, okeyla. sapa sining dulu neh. mula-mula sambung pulok. mate kuyu oh ning.. selamat malam!

Wednesday, October 20, 2010

Morning! Selamat Pagi! Buenos días! Ohayo! Zao an! =)

coretan Atin at 7:45 AM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin
Selamat pagi sume! Jom pegi bersenam jom. lame da aku tak bersenam pagi2. sonok taw kalo bersenam pagi2 ni. dala udara nyaman dgn sejuk lagi. bestnye!!

kalo tak dapat nak bersenam kat luar kan, bersenam dalam blog pon jadilah. Blogwalking..wakaka..
so, ari ni nak buat apa ek? jap g tido kejap, pastu bangun siap-siap pegi fak. ari ni ada pulak kelab jurnal. mesti pegi ni. ada makan free.hiks..=)

pastu nak tunggu pulak supplier hantar barang. hope sangat barang jadi sampai. bolehla aku prepare untuk start buat kerja lab. ni da tergendala dah. makin memuncak la sifat kemalasan aku nih. kalau da start kerja lab, aku rasa rajin sikit kan. sejak kebelakangan ni gastrik pulak asyik menyerang jer perut ku yang gebus nih. so, semalam aku da beli sepapan ubat gastrik. senangla aku telan je ubat tu bila gastrik menyerang. erm, so korang ari ni nak buat apa? jangan mengulo pulak ye. ade yang keje tu, keje bebaik. dan yang sedang belajar tuh, belajar bebaik ok? hoyeh2!! Best of luck to u all..



Tuesday, October 19, 2010

Iphone 3g FREE!!!

coretan Atin at 7:36 AM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin
STICKY POST





kad 
kahwin
Kad Kahwin


Salam dan selamat pagi buat kawan-kawan yang sudi datang menjenguk blog ni. Mood nak masuk contest still meluap-luap lagi ni. Jom join rakan-rakan. untung2 dapat iphone 4g 3g.kan?
ni contest simple aje. Bermula 1 Oktober 2010 hingga 31 Oktober 2010. 
sila tekan banner di atas untuk mendapatkan code banner untuk ditampal serta syarat-syarat penyertaan..
Apa tunggu lagi?Jom Join!!

Giveaway!! Kami 1st giveaway..

coretan Atin at 1:01 AM
Reactions: 
2 omelan yang prihatin

Baru kejap tadi aku bersiar-siar ke blog rakan-rakan. menjenguk entry-entry rakan-rakan. mencari ilham serta ilmu untuk diri serta dikongsi bersama. tup2 aku terjumpala blog kami in the house.. Blog beliau ada menganjurkan contest yang dinamakan kami 1st giveway!. so, tanpa segan silu, aku pon menyertailah contest nih...(sejak akhir-akhir ni, mood nak join contest blogger semakin membuak-buak)
so, memang da secara semulajadi nya lakan, kalo join contest ni mmg xsahla kalo xde syarat-syaratnye kan. moh kita segera menyelesaikan syarat-syaratnya!
First: 
Dikehendaki follow blog beliau..(kami in the house) DONE!
Second: 
Dikehendaki menyenaraikan blog beliau dalam list yang dalam blog aku..DONE!
Third: 
Dikehendaki membuat entry mengenai contest ini. DONE!
Fourth: 
Dikehendaki meninggalkan link dalam entry beliau. DONE!

Akhirnya selesai sudah penyertaan ku dalam contest ni. contest ni berakhir 30 oktober 2010. cepat2 join sekaki!!


Sunday, October 17, 2010

Peraduan! Hadiah misteri untuk dimenangi!

coretan Atin at 1:46 AM
Reactions: 
10 omelan yang prihatin
hoyeh2!! korang mesti selalu terdengar atau terbaca mengenai peraduan dan hadiah misteri kan? banyak sungguh blog yang menganjurkan peraduan untuk rakan-rakan blogger. aku pon juga teringin menganjurkan peraduan kat blog aku ni. tapi yang menjadi masalah aku, ialah takot kurangnya sambutan yang menggalakkan seperti blog-blog yang femes. susah jugak. yelah, tetibe hadiah yang telah terbungkus rapi berhabuk sebab tiada pemenang untuk kuiz yang dianjurkan.. kenape tak ada pemenang? sebab tak ada sape pon yang menyertai peraduan tuh. erk, pernah ke sesape yang menganjurkan peraduan untuk blog dia, menghadapi masalah seperti yang aku nyatakan tadi tu? ataupun hanya aku yang berfikiran kurang waras disitu. Adakah? 

Soalannya: Patutkah aku menganjurkan peraduan untuk rakan blogger? dan apakah hadiah yang korang inginkan sebagai pemenang?


Saturday, October 16, 2010

♥Barisan-Barisan Manusia Menuju Akhirat♥

coretan Atin at 12:35 PM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin
Barisan pertama:
Di iringi dari kubur dlm keadaan tidak bertangan & berkaki . keadaan ini dijelaskan melalui seruan Allah S.W.T :
"Mereka orang2 yg menyakiti hati jiran sewaktu hidup mereka. Mereka yg sombong & tidak berbuat kebaikan kepada jiran tetangga akan mendapat kehinaan didunia maupun di akhirat".
Firman Allah 'aku akan memalingkan hati orang yg sombong serta takbur di muka bumi ini dengan tiada alasan yg benar dari (memahami) ayat2 ku(yg menunjukkan kekuasaan ku),itulah balasan & tempat kembali mereka adalah neraka".

Barisan ke-2:
Di iringi dari kubur dlm bentuk babi hutan datang seruan Allah
"mereka orang yg meringan2kan solat sewaktu hidup,sesungguhnya orang yg memelihara solat 5 waktu akan dihindari dari siksa kubur sebaliknya, mereka yg mengabaikan maka waktu dia mati, Mayatnya akan dihimpit oleh liang lahat sehingga berselisih tulang rusuk."
Rasulullah saw bersabda "sesungguhnya seorang hamba apabila dia berdiri untuk bersolat,maka di letakkan semua dosanya di atas kepala & kedua2 bahunya, maka setiap kali dia rukuk atau sujud, berjatuhanlah dosa2 itu.

Barisan ke-3:
Di iringi dari kubur dgn bentuk keldai & perut penuh ular serta kala jengking
"mereka adalah orang yg enggan membayar zakat ketika hidupnya walaupun pada ketika itu mereka tergolong dlm orang yg berkemampuan.
Inilah balasannya & tempat kembali mereka adalah neraka.

Barisan ke-4:
Diiringi dari kubur dlm keadaan darah memancut keluar dari mulut
"Mereka adalah antara orang yg suka berdusta ketika berjual beli. Berniagalah dengan jujur serta amanah agar hasil yg diperoleh datang dari sumber yg halal.

Barisan ke-5:
Diiringi dari kubur dalam keadaan berbau busuk seperti bangkai ketika itu Allah menurunkan angin sehingga bau busuk itu menganggu ketenteraman padang mahsyar
"Mereka ini adalah orang yang menyembunyikan perlakuan derhaka, takut diketahui oleh manusia tetapi tidak pula takut kepada Allah. inilah balasannya & tempat mereka juga adalah neraka.

Barisan ke-6:
Diiringi dari kubur dengan keadaan kepala terputus dari badan mereka adalah orang yg dahulunya menjadi saksi palsu.

Barisan ke-7:
Diiringi dari kubur tanpa lidah tetapi mengalir darah & nanah dari mulut mereka. Me reka ini adalah orang yg enggan memberi kesaksian kebenaran.

Barisan ke-8:
Diiringi dari kubur dlm keadaan terbalik,kepala kebawah & kaki ke atas. M ereka adalah orang yg melakukan zina.
Tempat mereka juga adalah di neraka. Sabda rasulullah "tiada bersunyi2an antara seorang lelaki & wanita,melainkan wujudnya syaitan sebagai orang ketiga antara mereka".

Barisan ke-9:
Diiringi dari kubur dengan wajah hitam & bermata biru, sementara dlm diri mereka penuh dengan api gemuruh mereka adalah orang yg makan harta anak yatim dengan cara yang tidak sepatutnya.

Barisan ke-10:
Diiringi dari kubur dlm keadaan tubuh berpenyakit sopak & dipenuhi kusta. M ereka ini adalah orang yg derhaka kepada ibu bapa sewaktu hidupnya.

Barisan ke-11:
Diiringi dari kubur dlm keadaan buta,gigi panjang seperti tanduk lembu jantan,bibir terjuih hingga ke dada & lidah terjulur hingga ke perut serta keluar pelbagai kotoran yg menjijikkan.
Mereka ini adalah orang yg minum arak sewaktu hidupnya.

Barisan ke-12:
Diiringi dari kubur dengan wajah bersinar2 seperti bulan purnama. mereka melalui titian Siratulmustakim seperti kilat.
Datang suara dari sisi Allah yang memaklumkan "mereka semasa hidupnya adalah orang yg beramal salih & melakukan kebaikan.
Mereka juga menjauhi perbuatan derhaka, memelihara solat lima waktu & meninggalkan dunia dalam keadaan bertaubat.
Inilah balasan mereka & tempat kembali mereka adalah syurga, beroleh keampunan, kasih sayang & keredhaan Allah S.W.T"

sukarnya hidup jika tiada kekuatan!

coretan Atin at 1:42 AM
Reactions: 
2 omelan yang prihatin
Masalah.

Sape kat dunia ni yang sepanjang hidup dia xpernah ada masalah? lagi tinggi pangkat seseorang itu, lagi tinggila masalah yang dihadapinya. lagi kaya seseorang itu lagi bertimbunla masalah yang perlu diselesaikan. hidup sunyi jika tiada masalah. otak kita pon tak akan berkerja untuk menyelesaikan masalah itu. Oleh sebab itu, Allah Maha Mengetahui setiap kejadian dan Allah tak akan membebankan hambanya dengan beban yang tak dapat ditanggung oleh hambanya. jadi, tak perlu kita menyesali atau merungut dengan  masalah itu. dengan usaha dan sedikit kekuatan, setiap masalah pasti akan dapat diselesaikan. 

aku sendiri tidak pernah terlepas dari masalah dan setiap kali itu aku merungut dengan masalah yang menimpa diriku hingga aku terlupa bahawa Allah sedang menguji aku dan Allah tahu bahawa aku mampu untuk menanggungnya dan mampu menyelesaikannya. Allah tak mahu aku terus terleka dengan kenikmatan yang telah dikurniakan dan masalah itu hanyalah supaya aku tidak melupakan-Nya. betapa sayangnya Allah kepada hambanya tapi kenapa setiap kali terima ujian dari Allah, kita menyesali seakan menyalahkan setiap ujian Allah itu.

Ingatlah wahai sahabatku, tiada masalah yang tiada penyelesaiannya.Jangan mudah tunduk dengan emosi dan perasaan yang menutup akal fikiran yang waras.

p/s: ensetku da elok kembali. Alhamdulillah..=)

Friday, October 15, 2010

Geram!!

coretan Atin at 11:22 PM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin
Argggh!!! geramnya aku. enset yang baru pakai 2 bulan tu rosak pulak. aku baru pakai xsampai setahun kot. ni konfirm aku kena kencing ngan tuan kedai tuh. yela, mmg salah aku pon enset tu jatuh td. tp xkusangka cepat nau nak rosaknye..Ya Allah. tolong sabarkan aku.huhuhu...

so, esok terpaksa la aku gerak ke mines nak g kedai tu balik.huhhuu.. arapla dpt elok balik enset ni tanpa bayaran. dala duit elaun xmasuk lagi bulan ni. sakit sungguh la. erm, tak pela. nak wat mcm mn kan. kenala terima apa yang da tersurat. cuma lain hari kena beringat la.hhuhuu..
nilah enset ku yang rosak. harapla ko elok kembali wahai ensetku sayang~!!

Thursday, October 14, 2010

macam-macam ada!

coretan Atin at 11:11 PM
Reactions: 
0 omelan yang prihatin
Malam ni aku nak share kat korang la pasal Nuffnang. ha kali ni bukan pasal earning la. tapi pasal keyword yang telah dikesan yang membawa kepada blog aku nih. dan kalau ditelitila kan, ape ke peliknya ada beberapa keyword yang tertera kat akaun aku tuh. Moh kita terjah!
Cuba korang tenung sikit kat keyword 1 tuh. "macam2 syok". apa la agaknya yang diinginkan melalui keyword carian tuh. tapi pape pon bolehla tuan yang mencarinya berjumpa ngan blog aku nih. terus ke entry "syok ke jadi blogger"..=)
korang tengok pulak kali ni. tulisan arab. ana fun tadak faham itu keyword la. yang no-6 tu yang xleh blah. "kolej keris mas tergendala hantu". memang la kolej keris mas tu kolej aku dulu tp apsal leh tergendala hantu pulak. musykil aku..kihkih.. yang last skali tuh ha."gamba buaya". chop2! ade ke gamba buaya dalam blog aku? nakkata buaya darat pon aku xde letak. musykil2!!
Macam-macam ada ni. nak tergelak pulak rasenye. iznkan aku gelak kejap.kihkihkih..=)
oklah korang, mata da ngantok la. nunyte~!!


Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal