Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 20, 2011

Beronggeng bersama Zana!

coretan Atin at 10:44 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t


Selamat menyambut hari Thaipusam yea kpd sesape yang beragama hindu. so, konfirm la hri ni public holiday kan? so, bila cuti jer tak lekat kat bilik. merayap. hari ni keluar bersama kawan se-uitm. zana nama die. kalo nak g blog die [klik sini]. hari ni kitorang keluar pegi e@curve, ikea dan Tesco. sume tempat kitorang redah kan. nak2 kuar dgn org yang sehati sejiwa ni bab2 shopping and berjalan, mmg sume kedai ah nak masuk kan. sampai lenguh betol kaki. so, hari ni kitorang makan meat ball popular kat Ikea tuh. Ingatnye nak makan ayam sekor tuh, tp mcm susah pulak nak makan, tu yg aku makan meat ball. then after da kenyang2, terus melencong ke Ikea. geram betol kalo masuk Ikea ni. sbb sume benda rasa nak beli. sume cantik ok dan harga ada yang mahal, ada yang murah dan berbaloi-baloi. huhuhu. rasa tak sabar giller nak ada rumah sendiri. nak wat decor bersama fatini. ecewah..nasib la aku ni ditakdirkan tak berduet banyak, kalo tak sume benda yang mengarut yang tak dapat tercapai dek akal, sume aku hangkut.. haish! nahas beb.. then after that, pegila pulak kat kedai Daiso Japan. First time masuk ni. zana la kenalkan kat aku. tak waras lagi aku masuk kedai ni. sebab apa taw. sume brg RM5 sahaja. besar kecik bulat petak panjang pendek. sume harga 5 hengget tunai sahaja taw. tak percaya? esok, ko pegila kat kedai tuh. mmg ko tak berfikiran waras la masuk kedai tuh. ecewah! hyperbola tak leh blah kan. so, kat situ aku beli tempat letak cd dalam kete tuh, rak file dgn mangkuk comel kaler pink! naseb baek, aku masih berfikiran waras. kalo tak, abes 50 hengget kat kedai tuh. kus semangat! nnti ade duet lbey, nak serang kedai tu lg. hehe... pastu, jalan2 ronda2 kitorang pon balik dalam pkul 6.30 mcm tuh. malam pulak pekena sup Ani Utara mai... sedaaap! makan panas2 perhhh... menggugat.. Alhamdulillah kenyang dan selamat.. dan disini aku masih menaip untuk berkongsi ceritaku. Tenkiu cik zana sebab menghepikan hariku.. =)


 

3 omelan yang prihatin on "Beronggeng bersama Zana!"

sugar2 kapas strawberry on January 20, 2011 at 11:04 PM said... [Reply]

belanja saya jugak itu meatballs yg besar2..hehehehe

barang ikea simple tp cantik

dee on January 21, 2011 at 11:42 AM said... [Reply]

bestnye meatball tu..huish..ni yg terase nk p mkn terus kang..:)

Atin on January 21, 2011 at 5:33 PM said... [Reply]

cik sugar2: jom2..hihi
mmg simple dan cantik.. menarik tertarik mmg da bomb!

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal