Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 30, 2010

Style your Hijab!

coretan Atin at 12:21 AM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Eija Jiejaja telah menge-tag aku utk join contest style your hijab nih. baru sekarang ada nak buat entry pasal contest ni.. almaklumla, gambar yang pakai jubah or purdah xde pulak. so, tengah berkira-kira nak letak gambar apa utk dipertaruhkan utk contest ni. fening ana memikirkannya.. letak gambar yang xmenepati syarat kan, nti kena ceramah free dr empunya tuan contest ini..hihi..=)

Lets check it out, syarat2 utk join contest ni.. aku copy paste dari tuan blog ni. woot-woot..

1)  gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY
2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer !  )
3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !
4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas 4 syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

Nilah gamba yang aku pertaruhkan utk contest kali ni..da habes sopan da ni..huhuhu..

Ok, sekarang bersiap sedia la kawan2 yang kena tag ni yea.. join jangan xjoin!
 

3 omelan yang prihatin on "Style your Hijab!"

woot-woot on December 30, 2010 at 12:36 AM said... [Reply]

as'salam

thanks for joining ! wish u luck then ^^

btw jom join ni plak

best of the best contest !

Zuraifah Zulkuflee on December 30, 2010 at 2:22 PM said... [Reply]

wah...cam bez je kontest ni
nak try gak la

Atin on December 30, 2010 at 6:01 PM said... [Reply]

woot-woot:
Welcome..hihi..=)

zuraifah:
Ha, join taw zu, da tag zu da tu..hehe..

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal