Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 20, 2010

Edit Foto Contest!

coretan Atin at 1:06 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t


Tengok ruangan chat diatas tuh, aku telah di tag oleh cik lily yang supersweet ni. hurm, so kali ni tag ape yea? bukan award ye cik kak dan cik abg sekalian. tetapi berupa sebuah contest! gulp.. meh kita usha penganjurnya pulak ye.


Ni dia si cantik manis Qaseh Dalia Adelia. penganjur utk contest ni. kalo nak tau cara-cara nak join, sila terjah ke blog beliau wokey?

inilah gamba yang aku simpan selama ni utk dipertaruhkan utk contest ni..aku ni bukan mandai sangat nak edit2 bagai. yg aku tau pong guna picnic sajelah..kihkih..senang, mudah cepat dan ringkas..nampak kan perbezaan gamba diatas..kalau xdimake up seperti gamba disebelah kanan, gitulah rupa aku..pucat aje kan..

contest ni kena tag 4 org..sape ye aku nak tag..kali ni nak tag blogger yg aku baru kenal la..

5) kepada sesape yang rasa nak join pun, dipersilakan !

Tarikh penamatnya : 31 Disember 2010 taw...
Pengumuman pemenang / pengalah : 8 Januari 2010.

 

5 omelan yang prihatin on "Edit Foto Contest!"

Qaseh dalia adelia on December 20, 2010 at 3:22 PM said... [Reply]

salam singgah dear tq juin n gud luck hehe..bukan agelia dear..angelina jolie keh2...adelia :)

Atin on December 20, 2010 at 7:04 PM said... [Reply]

hehe..=)
eh, silap la anelina jolie..sory2..hikhik.. ramai sgt juin contest u dear! malatop tuh..hihi

shahfri shpie on December 21, 2010 at 1:38 AM said... [Reply]

cantik lah edit warne....smart..=)

chokeLy on December 21, 2010 at 2:19 PM said... [Reply]

alamak atin...

chokely x pandai edit photo..
hehehee...:)

Atin on December 22, 2010 at 10:15 PM said... [Reply]

shahfri shpie: tQ..hehe..

chokely: ala, chokely..join la ok?

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal