Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 22, 2010

Jangan sangka org yang depan nampak baik tu baik~!

coretan Atin at 9:35 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Semalam aku pegi la mengadap Ibu Pejabat Polis kat Shah Alam sebab nak ambik segala mak nenek report pasal accident ari tu kan. sebelum ni aku duk muji aje org yang aku langgar kete dia tu kan. aku ckp baik la segala mak nenek la. tp rupanya telahan aku pada mamat tu salah! aku rasa meluap2 je dalam hati ni. aku rasa kecik je mamat tu. tau tak? bila aku baca report yg dia buat kat pegawai polis tu totally wrong! dalam report tu nampak gaya mcm aku yg salah. hello mamat yg xsedar diri. takkan ko x belajar kot kalo nak cakap xreti wat report. lagi pulak, kat situ bukan ko pon yang karang. pegawai polis yg taip kan? depan bukan main baik lagi. salah akula sebab aku xcheck pon report dia masa hari accident tuh! sekarang ni kereta aku still kat bengkel lagi. mau lagi seminggu baru siap kot. keputusan kes xdpt lagi. kalo keputusan kes tu different dengan apa yang sarjan tu bgtau ari tu, memang aku xmaafkan ko! kete aku yang teruk disebabkan kesalahan ko. taula da lama da bawak kete tp ko tgk sebab kesombongan nak ikot rules jalan raya ko tuh, org lain yg kena. dah tu, bagi wrong information pulak. aku berserah je kat Allah. apa yang berlaku tu semua ketentuan Nya but aku mmg pantang org yang kat depan nampak baik, kat belakang mcm hampeh!


 

0 omelan yang prihatin on "Jangan sangka org yang depan nampak baik tu baik~!"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal