Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 24, 2010

Masih Setia~!

coretan Atin at 12:05 AM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Act, aku ngah mengulangkaji jap tadi.. tetiba nak gtau plak..hehe.. aku ngah mengulangkaji sebuah novel hasil nukilan Aisya Sofea! wee~ at last, da dpt da baca novel dr Aisya Sofea.Tajuk dia Masih Setia. lama da aku tinggalkan hobi membaca novel aku ni. ingat tak, aku penah citer dulu yang aku ni peminat Aisya Sofea nih. Then, my bf yang supercomel ni terbaca entry tuh. u know what happened after he read that entry? dia belikan i this novel ok. supersomething taw! kihkih.. suprise sangat! terharu pon ade jugak. such a wonderful thing that someone did to me.. 

Sekarang xabes lagi baca. baru part tengah2. hero baru jumpa ngan heroin. belom part klimaks lagi. so far, okla. tp mula2 banyak dituliskan bahasa minang. bukan minang Nogori Sombilan. ni minang dari Indonesia. pure punya. tapi don`t be worry. sebab ade translation ke bhs melayu ok. tp aku mesti baca bahasa minang tu jugak. berbelit lidah nak nyebut.. seperti biasa, heroin mestilah yang cantik, yang lelaki2 hensem akan terpikat kan. begitu jugak ngan hero. tinggi, kacak, handsome, macho sume adelah. aku bayangkan yang perempuan tu macam Lisa Surihani and Hero pulak macam Farid Kamil. kenapa? sebab dia cakap, heroin ni paras bahu hero tuh. samela ngan Lisa ngan Farid Kamil..hehe..mandai jer aku kan? okla..aku bayangkan aku ngan my bf la..ooopppsss!!

oklah, nak smbung mengulangkaji pulak..daa~~

 

1 omelan yang prihatin on "Masih Setia~!"

baincardin on December 24, 2010 at 9:48 AM said... [Reply]

*Jom 'belasah Part 5' plak! ^_^

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal