Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 30, 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

coretan Atin at 5:58 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Sambungan contest. Giveaway from MamaKembar3..kali ni aku di-tag pulak oleh rakanku..Zuraifah untuk join giveaway ni.. Salah satu syaratnye kena wat entry pasal giveaway ni. manjang buat contest aku ni, tp xpenahnye menang..wahahaha...Actually, aku baru diperkenalkan dengan Mamakembar3 ni. giveaway ni sempena Ulang Tahun Perkahwinan nya yang ke-6..wuhu! sweet kan dapat kembar sekali 3.. sume boy pulak tuh..penat la nak jage dorang ni kan?


ok, jom ikuti syarat2 yang perlu dilaksanakan utk layak menyertai giveaway dari Mamakembar3 ni..Lets check it out!!

1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia.

2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay! 


3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets".


4.
Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korang beserta link nya.

5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer.


6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post ini.


7.
Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.

8.  Tarikh tutup: 6 Januari 2011



Hadiah adalah tajaan sepenuhnya oleh itsy Bitsy Secrets..Lumayan tuh..kalo aku dapat kan, indahnya dunia ini..kihkih..=)

Hadiah Tempat 1

Hadiah Tempat ke-2

Hadiah Tempat ke-3
Ha, lumayan bukan? Jadi apa tunggu lagi kawan2..Jom Join beramai2!!

Kali ni nak tag sape pulak yea..bersediala kawan2 yang ditag dibawah..ada masa wat la okie?
 

2 omelan yang prihatin on "Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!"

Mama Kembar 3 on January 1, 2011 at 2:50 AM said... [Reply]

Salam. Thanks sbb sudi join & good luck!

Atin on January 1, 2011 at 1:52 PM said... [Reply]

wkumussalam..
trima kasih mamakembar3!

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal