Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 18, 2010

Seharian bersama mereka yang saya syg!

coretan Atin at 11:33 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t


kabare sume..ari ni ari sabtu kan? seperti biasalah kalo ujung minggu mmg hari yg best kuar ber shopping ngan dan berjalan-jalanan.. sbb ape best? sbb ramai org giller..boleh main lumba-lumba sape naik komuter plg cepat. berlumba lumba sape jalan paling laju..sonok tak? sonok kan..wakaka... ari ni beronggeng bersama 2 org kawan yg sy sayang.. wawa suhaiza dan nurul iwani.. kitorang pegi jalan TAR dan SOGO! ramai giller org..eh, bukan ramai org gila..ramai giller org..ha, tak sama kan? 

tu dia mereka..kiri tu iwani, boleh panggil wani..yg kanan tu suhaiza boley panggil wawa~! peewit!

al-maklumla kan sekarng kan tgh Year End Sale! so, brg2 kat sogo tu yg branded boleh dpt dgn harga yg murah la.. sampai ada jugak yg 80%..yg 70% berlambakla..siap lambak-lambak mcm kat pasar malam lagi tuh..kihkih! tp kadang yg 20%-30% tu yg cantik.. aku beli pape ker? eh, mestila beli kan..hurm, dalam rambang mata tuh, dptla jgk aku rembat 1 cotton jeans kaler coklat jenama Vior berharga RM29.95. yg less  50%.  fuh, penat berkira-kira.. t-shirt yg sweet bak kata wani tu tak jadi belila..ingat nak beli yg tu 1 tp fikir-fikirkan bajet serta tujuan utk membeli shawl, aku tak jadila beli t-shirt sweet tuh..  

ni dia tuan punya blog yg bajet2 ayu la tuh senyum xnmpak gigi kan...

kenapa panggil t-shirt sweet? sbb dia sweetlah....kaler dark peach, tangan kaler putih.pastu ada corak floral ala-ala mcm baju dak kecik yg comel2 tuh..hiks! baju tu brand cheetah. after pusing2 kat sogo, kitorang pusing2 kat jalan TAR pulak.. hampir sesat jugak tadi..yela kan, dgn org yg fulamakatak ramai giller kan, sampai nak cri jalan pon susah..nasib baik pusing-pusing tang tu jugak! aku beli shawl yg ada manik2 tu..kaler turqoise ngan purple..tak sabar nak pakai nak kuar berdatingan dgn en.bf..weeyuuu~! dptla Rm20 utk 2 helai..so, cukupla bajet aku Rm50..happy sangat!  Tq my friends sebab berjalan-jalanan tadi tuh..hiks..=)

Hasil tangkapan di sogo dan jalan TAR~!

mau beli sume yg berkenan di hati kalo duit ada beribu-ribu lemon!
 

0 omelan yang prihatin on "Seharian bersama mereka yang saya syg!"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal