Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 30, 2010

Blog Gf Khairul fahmi che mat!

coretan Atin at 11:28 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.bt.


Malam2 ni seperti biasalahkan blogwalking. jenguk2 entry2 yang best utk dibaca. rata-rata menulis tentang kemenangan Malaysia meraih Piala Suzuki 2010. jalan punya jalan punya jalan, terjumpa la blog Girlfriend kepada hero malaysia, sape lagi kalau bukan Khairul Fahmi Che Mat iaitu penjaga gol bola sepak Malaysia. sape yang akan mempertikaikan kredibiliti Khairul Fahmi sebagai penjaga gol Malaysia? minoriti je kot tupun kalau ada kan? aku yang xberapa nak minat bola pun leh teruja tengok aksi dia menjaga pintu gol malaysia walaupun gawang kita berjaya jugak ditembusi sebanyak 2 kali.. so, tadi tetiba terserempak dengan blog girlfriend dia tuh jejariruncing aka elia. owh, btw mmg jari u sgt runcing..tehee! so, bila da serempak tuh tetiba tertengokla gamba sis beliau. eh, macam kenal la erin neh. oh, rupanya sis beliau merupakan kawan yang sama sekolah dgn aku dulu masa di MRSM Taiping. not close friend. tp kenal la. but xtaulakan die kenal aku ke tak. aku penah 1 dorm ngan dia dulu.. eh, ok bersambung citer mengenai girlfriend hero Malaysia ni, so bila da sampai kat blog dia, aku pun asyik la duk membaca kisah cinta mereka. siap ada episod u macam siri How I Met Your Mother plak. siri yang bf aku suka tgk tu... sekarang da femes da yea. leh lawan RedMummy neh..hihhihi...okla, daa~~

2 omelan yang prihatin on "Blog Gf Khairul fahmi che mat!"

~♥ Mawar ♥~ on December 31, 2010 at 1:49 AM said... [Reply]

a'ah.. mmg pon.. gf KFCM da pemes daa.. hee.. tempias kot..:p

Atin on December 31, 2010 at 8:40 AM said... [Reply]

betol tu mawar, mmg kena tempias sgt lah tu..pulak org ade blog kan..sng lagi up!!

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal