Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 28, 2010

4 minute with Hot issue!

coretan Atin at 11:02 PM
Reactions: 



Aku ni before ni kepoh jer duk citer pasal group wonder girls yang aku minat tu kan? skrg still minat lagi kau..sape ckp xminat.. but the thing is, aku da membelot dgn wonder girls..aku da terjatuh lalu tercinta dgn lagu dari group yang baru aku kenal ni. Hot issue dr 4 minutes.. nama group dia 4 minutes! lagu tu first time aku dgr kat Era.fm! banyak pulak lagu korea yang best2 berkumandang di corong2 radio..betul tak? so, aku ape lagi first time dgr terus suka tu beb.. mmg xpkir 2,3 kali dah..sape yang mmg fanatik lagu korea, konpem suka! sore dorang bila live best jugak tp tarian tu agak berteraburla sikit..pastu oversexy pulak group ni.huhu..


Heo Gayoon-1990(MAIN VOCALIST)
Nam Jihyun-1990(LEADER,VOCALIST)
Kim Hyunah-1992(MAIN RAPPER,VOCALIST)
Kwon Sohyun-1994(VOCALIST)
Jeon Jiyoon-1990(MAIN VOCALIST)


 

0 omelan yang prihatin on "4 minute with Hot issue!"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal