Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 30, 2010

Tangisan Bulan Madu!

coretan Atin at 12:42 AM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Ptg tadi waktu rehat pkul 4, aku telah menuju ke kedai untuk mengisi perot yang mmg da xde suara da nak menyanyi! bayangkan dari pagi sampai pukul 4, aku hanya mengisi perot dgn biskut oat yang sedap tu dr munchy! sedap giller weh..utk org yg nak diet, makanla biskut ni..kenyang taw!

Di kedai tersebut, aku mmg sengaja cari port baek punyee utk aku menatap tv dgn bersungguh-sungguh tanpa gangguan dari org sekeliling yang lalu-lalang, bajet kedai tu aku punya ah kan.. tibe-tibe..tgh syok2 aku duk tgk rancangan lumba motor gp, iklan la pulok..nyampah seh.. tp yang memeranjatkan aku nih, iklan ni wei. Iklan pasal rancangan TANGISAN BULAN MADU! ingat tak? ingat tak? kalo kaki novel ni, sure ah terus tekan buzzer nak jawab.. korang pikir tak apa yang aku pikir weh? haaa, tangisan bulan madu ni merupakan novel karya Shamsiah Mohd Nor. novel ni mmg touching giller wa cakap lu.. sbb apa taw, sbb ending die sad..hukhuk..husband die meninggal..Boogat tuh nama dia.. aku baca novel die yg first je..td aku duk google2, ada org bg review yang novel ni da ada 4 siri..Perhhh...mantop seh..

so, apa yang kena mengena dengan iklan tv sebentar tadi tuh? ha, kalo nak taw..novel tadi tu telah didramakan. bersiaran di tv1 isnin-khamis pukul 11.02 pagi taw..ingat tu.. 11.02 minit pagi taw! =). Drama ni menampilkan Ezany sebagai hero dan Rita Rudaini sebagai heroin. seswaila Rita dpt watak gitu. sbb lakonan die kalo jadi org lemah lembut ni mmg menjadi.. aku ni suka tgk Rita berlakon..hikhik..tp xdapek aku nak tgk sbb kt kolej aku mana ada tv..hukhuk..cdey ar cenggini...xpo-xpo, en youtube mesti baek hati kan? kalo ada, dapetla aku nengok citer ni..best ke x?hehe..eh, aphal aku cam semangat je nak tgk drama nih ni? hehe.. sbb aku da baca novel die..so nak taw la drama die sama ke x..hehe...tp cdey2 sampai nangis2 kuar air mata. air idong skali tuh baca novel ni...tp lupa la jln citer die..ingat sikit2 je..mcm mana tuh..hukhuk..so, jgn lupa taw temu janji kite ditv1 k? daaa~~
sejak akhir ni suka sgt aku review pasal novel kan2?!
 

0 omelan yang prihatin on "Tangisan Bulan Madu!"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal