Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 5, 2010

Penatnya!!

coretan Atin at 11:34 PM
Reactions: 
salam =)
argh, malam ni penat giller kaki nih. sebab kena berdiri melayan pelanggan. xtahan sakit kaki + lenguh!!
ari ni pulak first time full day. masuk pkol 10 balik pkul 10. huhu.. hari ni kan Deepavali. so, kire public holiday.
MySpace

tapi xramai sangat orang dtg beli compare ngan semalam. uish. semalam mmg busy nak mampus.  tapi seronok sangat bile org dtg beli. tapi keadaan hura (huru-hara) sikit. sampai xterlayan da. dengan banyak baju yg da abis saiz pulak. ni part yg paling geram ni. bile org nak beli, saiz baju or seluar pulak yang da abes. banak yg da abes la. tesyen plak aku sebagai jurujual ni kan.
MySpace
untuk pengetahuan, aku sekarang bekerja sebagai part time promoter kat the store sg buloh. cari duit lebih la katakan. yela, banyak benada nak kena settlekan hujung tahun ni.huhuhu.. maybe aku keje smpai bln 12 ni je kot. erm, tgklah mcm mn. letih jugak keje ni sebab kena berdiri banyak. sakit tumit kaki. lenguh pon ade. lagi pulak, aku takot nti bile aku da start keje lab, xdpt bagi komitmen kat keje ni. kesian pulak kat promoter aku tu. nti aku asyik xdtg je..huhuhu...aku buntu!!
MySpace

kempunan nak minyak urut! tulun..
 

2 omelan yang prihatin on "Penatnya!!"

chokeLy on November 6, 2010 at 1:16 PM said... [Reply]

mst bes kan jd jurujual nie.. layan karenah org.
dlu pnh nk wat kje part-time cam tu pas spm but ayah x bgi.. haish.
mst bes de pnglaman cam ni..^^

Atin on November 6, 2010 at 11:07 PM said... [Reply]

best~~!!
jumpa macam-macam jenis org dgn selera yang bermacam-macam..atin keje kat bahagian baju lelaki. so, kalo jeans and baju lelaki of cos la branded kan..huish. time ramai org beli, rase puas sgt!!!=)..even penat sikit..

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal