Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, November 13, 2010

oh! saya sangat puas hati!

coretan Atin at 10:19 PM
Reactions: 
 salam sabtu!

cube teka ari ni aku pegi mana? cepat2 teka meh. utk pengethuan, aku telah pergi berjumpa dengan Tun Abdul Razak tadi? ha?tak pecaya? pecaya aku boleh? penat taw aku berasak-asak tadi kat jalan Tun Abdul Razak nak jumpa Tun Abdul Razak taw. Mwahhaha.. 

penat giler weh kaki aku jalan2 kat sana. aku pegi dgn sape? of cosla dgn my boyfie kan. dia tunaikan permintaan aku nak pegi sana. sweet kan? gillernya kalo ade duit pastu pegi sana. shawl yg perlbagai jenis berlambak kat sana wei kau. murah gillerrrr... sepuluh hinggit pon leh dpt taw..yang shawl yg cantik2 dgn manik2 or yang ada hiasan sebesar alam tuh berlambak kat sana. kalo online mau dpt 30 hengget taw. fuh, nasib baik tadi aku pegi tanpa berbekalkan wang yang banyak, kalo x, giller aku weh.. sempat la jgk aku belikan 1 utk my mom yg tersyg.. hihihi..

pastu kan, aku dpt adiah besday  dr my boyfie. love you so much dear. rase mcm Erra Fazira pulak. kihkih.. seperti dalam entry yg lepas, aku ade bgtau niat aku utk mendapatkan handbag kan? ingat x?kalau xingat or xtau, boleh review kat sini [klik sini]..so, ari ni hajat aku da tertunai.. wallah2!i likeee...ingat kan nak tunggu YES (Year End Sale) kat Sogo tp da terbeli sudey..i got this handbag from my love for my 23rd besday on 15th November ni...


Pilihan 1: yang ni value buy punya, jenama gymax.. hrga range antara rm40-rm90.mcm2 pilihan. yang ni je sempat snap.

pilihan 2: yang ni mahal gilos. tercekik aku tgk rege die..rm300++..20% less kot.
 
Pilihan 3: yang ni cantek. rege rm200++. less 20% juge.

Pilihan 4: yang ni canteekk..tapi colour die berkilau sgt. ade jugak kaler itam. rege rm100++

Pilihan 5: yang aku pegang tu comel giller. nak letak dompet aku yang gedabak tu pon xmuat okey.

 Cuba teka, yang mana pilihan hatiku?hihhihi....







































Sacha..xtau mcm mn nak sebut..hahaha

weeyuu!! this is my new handbag! marron colour.. act, ade 2 pilihan kaler. kuning ngan maroon. tp yg ni menambat hati..rege yang ni rahsiaaaa...shhhh....hihihi..

additional gift: kek choc mud..tq sayang!

my jantung hati yg selalu wat saya happy.. tq sayang for the lovely and special gift...=)
jalan2 kat jalan TAR. makin nak senja, makin ramai org dan jalan makin sesak! itulah lumrah bandaray kuala lumpur.
 

2 omelan yang prihatin on "oh! saya sangat puas hati!"

chokeLy on November 13, 2010 at 11:39 PM said... [Reply]

sedap nye kekk...
nyum3x..
mengidam pulak tbe2..
huhuhu...^^

Atin on November 13, 2010 at 11:49 PM said... [Reply]

chokely leh makan kek tak?
kalo leh, nnti makan taw..da mengidam tuh...hihi
kesihatan ok da skrg?
eh, mcm dr pulak..hehe..
rajin chokely dtg sini kan?
tenkiu~

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal