Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 12, 2010

Britney & Justin!

coretan Atin at 3:47 PM
Reactions: 
Salam.
This is old story of this romantic teen couple. Britney Spears and Justin Timberlake.
oh, aku sangat minat Britney and N`sync waktu zaman 90-an dahulu kala. waktu zaman sekolah lagi.
so, bile tgk britney & justin, hope sangat dorang akan kekal sampai dorang kawen..eh, apehal la aku duk sebok2 hal dorang kan? ntahla, sbb aku rase dorang tu padan je 2 org tuh. sama padan!

they were happy together

stinky & pinky. hahaha..
dahla mood aku sekarang ngah dengar2 lagu classic zaman-zaman dulu je. tetibe teringat kat Britney Spears. sape xkenal dia kan. aku dulu siap potong gambar2 dia simpan wat koleksi. hahaha.. xtau da sekarang kat mane koleksi2 tuh. minat sangat Britney dulu. then bila Britney bertukar menjadi hantu orang yang xkeruan dengan dilanda pelbagai masalah, aku jadi kesian kat dia tapi macam mana pon minat tu still lagi kau. suara dia sedap didengar. sebab dr dulu dengar lagu dia kan, pastu mmg xde org yg mcm suare dan cara dia on stage, thats y la still lg nak tgk dia wat persembahan. tgk kat youtube sudey. ingat aku banyak duet nak terbang ke hollywood tuh nak tgk secara live?kihkih..tapi kemurungan yang dialami tu memang memberi kesan pd karier dia. bila la Britney nak kebaboom mcm dulu2! 

sweet hah?
Justin Timberlake pulak bertukar-tukar gf da pulak after Britney. but gf2 die tu semua xsetanding ngan Britney. wah gitu. betol2! sebab dorang ni kan mmg dr kecik da berkawan sampai remaja dorang bersama, so i guess Justin yang paham britney and mcm tu jgk Britney. Hope dorang akan bersama kembali. they were really sweet when they were together! u can see it through their eyes and they always laugh and they were not keep secret their relationship. Justin always hold britney`s hand, u see. Oh, such a romantic couple!

Hope to see u both together again!

miss this couple.
 

3 omelan yang prihatin on "Britney & Justin!"

atty's on November 12, 2010 at 4:13 PM said... [Reply]

fuh ..baju britney yang last..tu

Atin on November 12, 2010 at 4:39 PM said... [Reply]

seksi ek?
da tukar da pon..bahaya2!haha..

Zezebel on November 12, 2010 at 10:10 PM said... [Reply]

minat gak dengan suara Britney, best lagu-lagu dia...

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal