Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 7, 2010

Handbag!

coretan Atin at 1:10 AM
Reactions: 
Gamba kidnap dari en.google.

Mood skarang nak tukar handbag baru la. handbag yang diguna pakai sekarang sedah berumur setahun dan telah dikritik hebat oleh ibu yang tersayang. Ada ke mak cakap handbag kesayanganku ini buruk??ish2..
kaler je mak, tp die xburuk.hukhuk..
so, setelah lama berfikir, bru skarang aku bersetuju dgn kritikan ibuku itu. so, skarang ngah survey nak handbag mcm mane ek?
jom tolong aku pilih yang mana TERBAEEEEKK!
Pilihan 1: Cantik kan tapi kulit macam ala-ala kulit ular je..hukhuk..Takot!
Pilihan 2: ni pon cantik. tapi tak nak kaler ni sebab susah nak match ngan baju2..aku kan pakai 1 beg utk segalanya..hahha..
Pilihan 3: Yang ni pon cantik design dia. simple but nice kan? aku suka yang ada 1 tali macam ni.

Pilihan 4: Perhhh..yang ni mengancam jiwa neh. cuma combiantion kaler aku xbape gemar tapi design die aku suka!!
OR pilihan yang seterusnya lagi hebat?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pilihan Terakhir: Auwww...menakutkan jerk...tak tidur malam ler aku ade beg ni...beg bulu kambing!!


Tak sabar nak tukar handbag!
 

6 omelan yang prihatin on "Handbag!"

cik paja hanim on November 7, 2010 at 8:48 AM said... [Reply]

wohoo..akk pun tgh cari beg ni..nk beli yg rambut tu..bleh wat wig skali..auuuwww...

chokeLy on November 7, 2010 at 9:54 AM said... [Reply]

takhir tu nmpak soo menyeramkan
hehehe...^^
like no2.. look swet n nice..

Atin on November 7, 2010 at 11:47 AM said... [Reply]

kak faza:
kihkih...beli kak faza jgn xbeli..
unik tuh..nti sume org tgk je kak faza...kihkih

Atin on November 7, 2010 at 11:48 AM said... [Reply]

chokely:
kan?kan?mmg menyeramkan..no 2 ek? yang kaler pink tuh ek..mmg nice

chokeLy on November 8, 2010 at 9:35 AM said... [Reply]

hehehe... seram2...
but klo kumpul koleksi cam tu mmg menarik.. hehe.. ^^

Atin on November 8, 2010 at 1:34 PM said... [Reply]

chokely, rase mnarik ek?
kalau atin mmg letak aje dalam almari. siap bngkus2 lagi..takot!kihkih

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal