Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 10, 2010

Baby Vox Vs Wonder Girls!

coretan Atin at 11:15 PM
Reactions: 
 gamba kidnap dari google

Pay attention kepada peminat group kpop girl from korea!
FYI, dua-dua group ni feveret aku nih. aku suka dengar lagu dorang even aku xpaham satu haprak pong.
tp nak wat canne kan. bile dengar tuh, kena je dengan halwa telinga aku nih.
pastu, bila da banyak kali duk pasang lagu tuh, mula la duk hafal plak lirik dia sambil berpandukan lirik online.
da sudah tu, eh hafal step tarian la pulok. Dush2!!

tapi apa ke malangnya, hafal2 step pon xjalan juga. punya la payah step tarian dorang. yang simple2 tu macam gerak2 tangan kiri kanan tu, boley le sikit2. tu pon macam segan je tangan ni nak gerak, sebab xberapa pasti dorang gerakkan mcm mana. berapa kali pulak eraknya kan. 

yang pastinya, kedua-dua group ni memang sume terror miming menari ..dasyat betoi tarian dorang. suke..suke..suke sangat! plus dorang sume tomei, tiut and tweet..(translate: comei, cute & sweet)..sape2 yang xpecaya, leh surf kat youtube..taip jer baby vox or wonder girls!Tapi baby vox yang aku suke da berpecah. dan baby vox generasi baru aku kureng sikit. Dan wonder girls jugak, da beberapa kali bertukar ahli.

Lagu populor Baby Vox:
1) Accident
2) Game Over
3) Why
4) Devotion

Lagu populor Wonder Girls:
1) Nobody
2) Tell Me
3) So Hot
4) Too Different Tears (with new member Lim)

Baby Vox   

Wonder Girls

Suke sangat tengok tarian dorang!=)
 

0 omelan yang prihatin on "Baby Vox Vs Wonder Girls!"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal