Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 25, 2010

Sudah settle!

coretan Atin at 12:58 AM
Reactions: 
Salam..
hai ols. lame da aku tak mengetuk papan kekunci laptop nih. al-maklumla raya korban sakan kan. seminggu balik kg kat terengganu. puas hati dapat cuti lama. hikhik. 
beberapa bulan sebelum ni, hatiku gundah gulana memikirkan road tax dan insurans kereta yang perlu diperbaharui. kalau kerete 1.3 maunye dekat 1k kan? so, tadi aku da calling2 dengan Cik Ros dr MYEG dan aku dah bayar da pon. semuanya RM 995 + RM10 = RM1005.. fuh, lega giller bila da bayar road tax & insurans nih. barula lena tidur malamku..wahaha...boleyla myxi merahku meluncur laju lagi dijalan raya..hikhik =).so, sekarang just tunggu road tax dihantar la. act, lambat lagi road tax sekarang ni tamat, tp xpela.. play safe kan..kang, tetibe duit yang aku simpan utk bayar road tax tu da tinggal separuh gara-gara sifat suka membeli dan membelah aku nih. so, utk selamat, better settle cpt2..kan2?

suka sgt lagu visa-untukmu selamanya!
 

0 omelan yang prihatin on "Sudah settle!"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal