Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 7, 2010

Wangi!!

coretan Atin at 8:05 PM
Reactions: 
Salam

hello2..ari ni atin ade pegila the store sg buloh atas urusan rasmi..urusan ape tu?hiks..tak boleh gtau lagi..nti da tibe masa yang sesuai bru atin akan kongsikan..

so, after abes je urusan tersebut, atin pon merayau-rayau la kejap kat situ. cuci mata kan. ni la kelemahan atin, suka sangat merayau-rayau. niat
nye nak pegi beli brg2 keperluan kat guradian. so, sempat la atin angkut colgate pek kombo ngan brg2 lain. *barang lain rahsia*ahaks..

after da suda membeli belah kat guardian tuh, atin pon meneruskan perjalanan lagi. tiba-tiba mata atin terpaku pada sebuah kedai dan tanpa befikir panjang, kaki ni terus meluncur laju ke arah kedai tersebut. wahahah.. nak tau tak kedai apa? ni kedai feveret atin neh..

LIVING CABIN

sape yang familiar ngan kedai ni mesti tau kedai ni jual barang2 apa kan. so, kat dalam kedai tu, atin pon merayau-rayau la ke segenap kedai tersebut. sume cumel la barang dia. iman ku ni da la cepat aje tergugat. merayau punya merayau, tiba-tiba lagi tangan atin terpegang satu barang. pink kaler. wangi. cantik. harga dia RM1.90. atin pon ambik la dan terus merayau lagi dan ada lagi satu barang pink kaler juga. panjang tapi tak wangi. comel. harga dia RM3.20. wuwuwu..
terbeli jugak akhirnya. nasib murah aja. dua-dua barang tadi atin letak kat dalam kete myvi atin tu..

TADAAAA....

wangi. cantik. pink kaler. 1.90 je.hiks =)
panjang. comel. pink kaler. ni tempat gantung tag nama act..hiks..=)

2 omelan yang prihatin on "Wangi!!"

ijad on October 7, 2010 at 8:26 PM said... [Reply]

salam kenalan

Atin on October 7, 2010 at 9:44 PM said... [Reply]

salam kenalan ijad..=)

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal