Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 7, 2010

Bahana Facebook..

coretan Atin at 10:08 PM
Reactions: 
Salam sume..

atin terpanggil rasenye nak sharekan kat kawan-kawan sume. atin terus ke hajat asal k?
tadi tersinggah kat page BEN ASHAARI..so, 1 entry yang atin baru tau la kan pasal berhati-hati dengan facebook..

dalam entry tu BEN ada gitau supaya jangan menulis sebarang perkataan I5Ra3L(dengan perkatan biasa) sama ada di wall atau comment ke mane-manela kat facebook tu sebab bila perkataan tu ada, maka otomatik kita akan jadi fan kepada page I5Ra3L. jika nama kita da tertera kat fan list tu nampak macam kita sokong pulak kan.

nak tau page apa [klik sini]

kalo nak cerita yang lebih detail, baca kat page BEN ASHAARI neh..[klik sini]
so same-samela sebarkan..macam-macam dorang leh wat..*haish*

p/s: terkejut dengan macam-macam hal yang berlaku..rasa da xselamat je.

3 omelan yang prihatin on "Bahana Facebook.."

✖ẅдẅд ѕчĦдϊΖд✖ on October 7, 2010 at 10:57 PM said... [Reply]

good entri dear...thanks taw for d info..

~ a for ana ~ on October 8, 2010 at 11:12 AM said... [Reply]

credit ok deaR....mau sebar info ni kat kwn2......

Atin on October 11, 2010 at 11:41 PM said... [Reply]

wawa: tenkiu~~!!

ana: ok ana..no prob.

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal