Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, October 17, 2010

Peraduan! Hadiah misteri untuk dimenangi!

coretan Atin at 1:46 AM
Reactions: 
hoyeh2!! korang mesti selalu terdengar atau terbaca mengenai peraduan dan hadiah misteri kan? banyak sungguh blog yang menganjurkan peraduan untuk rakan-rakan blogger. aku pon juga teringin menganjurkan peraduan kat blog aku ni. tapi yang menjadi masalah aku, ialah takot kurangnya sambutan yang menggalakkan seperti blog-blog yang femes. susah jugak. yelah, tetibe hadiah yang telah terbungkus rapi berhabuk sebab tiada pemenang untuk kuiz yang dianjurkan.. kenape tak ada pemenang? sebab tak ada sape pon yang menyertai peraduan tuh. erk, pernah ke sesape yang menganjurkan peraduan untuk blog dia, menghadapi masalah seperti yang aku nyatakan tadi tu? ataupun hanya aku yang berfikiran kurang waras disitu. Adakah? 

Soalannya: Patutkah aku menganjurkan peraduan untuk rakan blogger? dan apakah hadiah yang korang inginkan sebagai pemenang?


10 omelan yang prihatin on "Peraduan! Hadiah misteri untuk dimenangi!"

✖ẅдẅд ѕчĦдϊΖд✖ on October 17, 2010 at 11:08 AM said... [Reply]

patut...heheh..
mesti aku join punye...eehehe

Atin on October 17, 2010 at 11:21 AM said... [Reply]

wa, votela hadiah ape?

N Athirah on October 17, 2010 at 8:31 PM said... [Reply]

Seandainya ikhlas, memang patut juga =D hehehe...

Kalau hadiah tu, terpulang pada penganjur la.. =D =p sebab ikhlas tu penting... hehehe...

Atin on October 17, 2010 at 10:50 PM said... [Reply]

Athirah, kalau macam tu seikhlas hati la penganjur akan menganjurkan peraduan. coming soon!

Mia Liana on October 18, 2010 at 1:08 AM said... [Reply]

ok gak buat contest...nanti dapat ramai kawan... hadiahnya terpulang kepada atin...simple je pun ok. kalau contest susah, hadiah kena besar skit...

akhir sekali kita dapat menjalinkan persahabatab di dalam dunia maya ni.

good luck dan jangan lupa britau kak mia ya, bila buat contest nanti.

JELAJAH HATI on October 18, 2010 at 1:12 AM said... [Reply]

patut2..haha..aku pun nk join..bg adiah mary kay xpe..hak3

Atin on October 18, 2010 at 1:16 AM said... [Reply]

Mia Liana: thanks sudi bagi pandangan! erm, contest sudah dalam perancangan..hikhik..hadiah tunggu..

Atin on October 18, 2010 at 1:17 AM said... [Reply]

cik jelajah: ko da ok ek pakai mary kay? wah mary kay tuh..boley aje.tp lelakinye mcm mn tuh?

Muhammad Amirul on October 18, 2010 at 7:56 AM said... [Reply]

jika kita tahu ramai pengunjung ke blog kita sesuai lah utk wat contest...

lps tu kasi link n ltk link tu pd blog sndri masa join contest tu

Atin on October 18, 2010 at 10:28 AM said... [Reply]

erm, tp blog aku ni xdela ramai sgt pengunjungnya ..
letak link tu mmg idea yg bagos..ramai cket yg dtg blog kan..tenkiu.

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal