Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 20, 2010

Morning! Selamat Pagi! Buenos días! Ohayo! Zao an! =)

coretan Atin at 7:45 AM
Reactions: 
Selamat pagi sume! Jom pegi bersenam jom. lame da aku tak bersenam pagi2. sonok taw kalo bersenam pagi2 ni. dala udara nyaman dgn sejuk lagi. bestnye!!

kalo tak dapat nak bersenam kat luar kan, bersenam dalam blog pon jadilah. Blogwalking..wakaka..
so, ari ni nak buat apa ek? jap g tido kejap, pastu bangun siap-siap pegi fak. ari ni ada pulak kelab jurnal. mesti pegi ni. ada makan free.hiks..=)

pastu nak tunggu pulak supplier hantar barang. hope sangat barang jadi sampai. bolehla aku prepare untuk start buat kerja lab. ni da tergendala dah. makin memuncak la sifat kemalasan aku nih. kalau da start kerja lab, aku rasa rajin sikit kan. sejak kebelakangan ni gastrik pulak asyik menyerang jer perut ku yang gebus nih. so, semalam aku da beli sepapan ubat gastrik. senangla aku telan je ubat tu bila gastrik menyerang. erm, so korang ari ni nak buat apa? jangan mengulo pulak ye. ade yang keje tu, keje bebaik. dan yang sedang belajar tuh, belajar bebaik ok? hoyeh2!! Best of luck to u all..



0 omelan yang prihatin on "Morning! Selamat Pagi! Buenos días! Ohayo! Zao an! =)"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal