Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, October 24, 2010

Maher Zain!

coretan Atin at 11:33 PM
Reactions: 
Salam.
Psstt...korang penah dengar tak lagu Maher Zain? wuhu.. best kan? kalo tak pernah dengar, bukak la speaker komputer tu. meh dengar lagu "For The Rest of My Life" dr blog aku ni. ha, tengok. sampai letak kat blog tuh. sebab ape taw. sebab first time dengar tuh, terus jatuh cinta. Melodi dan lirik lagu ni sangat menyentuh perasaan dan syahdu je rasa. Dulu penah dengar jugak org duk sebut-sebut nama Maher Zain. tp buat derk jer sebab tak kenal dan xpernah dengar lagu dia. tup-tup sekarang xabes-abes duk pasang lagu tu. hehe.. touching betol! hehe..=)

malam ni dapat makan kfc. nyum-nyum!
 

4 omelan yang prihatin on "Maher Zain!"

Asma Jalalyna on October 24, 2010 at 11:54 PM said... [Reply]

i love Maher Zain... but i love Sami Yusuf moreeeee... heheeeeeeee...

Atin on October 25, 2010 at 12:02 AM said... [Reply]

Asma, i love his songs!hihi..

~♥ Mawar ♥~ on October 26, 2010 at 3:44 AM said... [Reply]

Dengarlaa semua lagu by maher zain.. bestt jee..mawar kalo dengar lagu tu ttibe je wujud satu perasaan.. tp tatau perasaan apekah ituu.. wiii:p

chup chupp! mam kfc dgn sape tu ekk// hmm~ ;)

Atin on October 26, 2010 at 8:45 PM said... [Reply]

ade dengar jugak.. tapi lagu ni suke sangat la mawar. =). betol2!! samee.. wujud 1 perasaan jugak. xdpt nak diungkap.. ala, kite makan sorang2 jer..hihi..

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal