Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 28, 2010

Justin Bieber sebenarnye lelaki berumur 51 tahun?

coretan Atin at 11:51 AM
Reactions: 
salam.
korang kenal tak penyanyi remaja yang popular dengan lagu 'Baby' ni? 
terkejot beruk tak tengok tajuk entry kat atas tuh? ha, rasenye da lapuk da kot cerita ni kan?
tapi aku barula terbaca malam tadi. mula-mula tuh memang terkejut giller sampai pitam.
wush, dasyat betol kan? yela, mane tak pecayanye, siap ade berita dari oversea lagi kot sampaikan berita tuh.kalo tak silap Onion News Network.(ONN). ingatkan CNN tadi.
ha, kalo korang tak pecaya, sila tengok video kat bawah ni..
Justin Bieber yang sebenarnya berumo 51 tahun ni dikatakan telah ditangkap polis kerana menyamar sebagai budak belasan tahu.
korang pecaya tak? macam xpecaya kan?
macam-macam hal la. takkan ler budak kecik macam tu sebenarnya da umo 51 tahun. 
selidik punya selidik, terjumpala satu blog ni info214 yang menerangkan berita ini hanya palsu semata-mata. kihkih. ade la pulak buat lawak macam ni kan?

uish kalo betol kan berita ni, no words can describe it
 

0 omelan yang prihatin on "Justin Bieber sebenarnye lelaki berumur 51 tahun?"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal