Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 29, 2009

Jangan Tegur

coretan Atin at 9:58 AM
Reactions: 

hye semua...kiter kembali lagi dalam ruangan jom menaip... kikikiki...nak dijadikan criter, semalam abes jer exam aku pon bersiap sedia la nak kuar ngn en.apip..kunun2 nak release tensen la tuh...abes exam nak kena enjoy dl kejap sebelum exam last ni.. rancang2 nak g tgk citer kat Putrajaya, tempat biasela ni...asal tgk wayang jer mesti putrajaya, asal putrajaya jer tgk wayang... hehhe..smpai separuh jalan. aku pon mengutarakan 1 pendapat yg cukup bernas kpd en.apip..`da alang2 kiter naek kete ni, jomla g mall jau cket'ha...lbey kurang mcm tula pendapat aku yg dikire agak bernas tuh..dgn bergayanye en.apip terus memutar stereng kereta dan kete itu terus meluncur laju ke balakong..uish jau ker balakong tu??jaula jgk kan...rasenye mesti ade yg xtau..ape yg ade kat balakong tu??kat balakong tu ade jusco cheras selatan..nak tgk wayang pon ade, karaoke pon ade...fud court ade pelbagai juadah disediakan.. wallah...mcm da nk dekat puasa plak..ok berbalik kpd criter td, sesampai aje kitorg kat sane, kitorg teros menuju ke kaunter wayang...nak tau citer ape??tu ha yg aku penat2 tulis tajuk kat atas tu...fuh..dgr2 kate citer ni seram..tu yg nak g tgk tu...mase citer ni plak ngam2 9.10pm..lagila menambahkan debaran di dada..sbelum masuk wayang, kitorg x lupela nak mengerjakan smbhyang maghrib dan juga mengisi perot dan juga membawa masuk mkanan yg disorok didlm beg...kihkih...time dlm wayang tu tmpat kitorg dekat ngan speaker...fuh..makinla aku berdebar..naseb baek ade en.apip..

sound effect citer ni fulamak menakotkan betul...tp mmg citer ni membuat jntung aku xsenang duduk...part2 yang julia zegler kena rasuk tu mmg masih terngiang2 dikepalaku... masih tringat2 lagi gaya dan lagaknye... ape kaitan citer ni ngn tajuk dye ek??dlm citer ni ade part yg julia zegler tu pg menyapa hantu tu..maybe la kot tu kaitannye.. so beware yea sume2..kalo nak tegur2 tu tgk2 dl yea..jgn maen tegur jer taw..erm, bnyk jugakla part hantu dlm citer ni..ala2 ju onn pon ade..warning bg kaum hawa, jgn menjerit taw dlm wayang..kaum adam xpe jerit..kuikui..kalo korg nak tau selanjutnye, tontonla citer ni di pawagam berhampiran dgn anda...xrugi duet tgk citer ni sbb bg akula citer dye ade unsur2 logik dan juga boley mmbuatkan aku nk mnutup mate dlm wayang tu(betapa takotnye aku tgk citer tu)..ni citer melayu yg puas hati tgk kat wayang..sape2 yang minat tgk citer hantu, boleyla g tgk citer ni...5 bintang utk JANGAN TEGUR...



tiket wayang jangan tegur


sempat posing neh

pelangi otw ke balakong

ngah tnggu en. apip

CREDIT TO EN.APIP SBB KASIK PINJAM LAPTOP

8 omelan yang prihatin on "Jangan Tegur"

♥ eija ♥ on April 29, 2009 at 11:35 AM said... [Reply]

ye...saye pon bagi 5 bintang...... kalau dh tidur jgn gatal2 intai bawah katil....

Atin on April 29, 2009 at 1:01 PM said... [Reply]

bawah katil ngan tepi katil...lagi 1 bawak kete jgn bawak sorg2 mlm2...

~ ♣ NiZaM ♣ ~ on April 29, 2009 at 1:17 PM said... [Reply]

baru tau ke di mana itu balakongggg

♥ αγα ίδαγα♥ on April 29, 2009 at 2:07 PM said... [Reply]

seram ke???namoo tengokk...T-T

Atin on April 29, 2009 at 2:22 PM said... [Reply]

epong...da tau lame da...juz nak inform yg org yang xtau lg balakong tu ade ape,,huhuhu

Atin on April 29, 2009 at 2:23 PM said... [Reply]

daya tgkla...seram jgk...tgk kat wayang lg best ngan sound effect

♥ αγα ίδαγα♥ on April 29, 2009 at 2:49 PM said... [Reply]

jom g karok esk..kt kajang je..nek rapid :D

Atin on April 29, 2009 at 7:02 PM said... [Reply]

sape lagi yg nak pegi aya idaya???hehehe

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal