Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 25, 2009

Rancangan hari ni tergendala

coretan Atin at 8:33 PM
Reactions: 
Hye olz...sehat??arap sume yang sudi membaca entry kali ni sehat2 blake ye...erm,ape rancangan yg aku maksudkan ni??AF7 kah yang ditonton oleh eija...or OIAM..xpon wonderpets...ape yg penting???makan..(tu bg aku la)..hehhe..erm, alkisahnye begini...semalam abg adi aku yang telah berpindah ke Rawang telah meng'sms' aku mengatakan yang beliau ingin mngangkut brg aku utk dibawa ke rumahnye ari ni..almaklumla aku kan akan tamat study x lame lagi..dan juga beliau ingin mengajak aku pegi ke ekspo biocareer yg bertempat di klcc..diulangi ekspo biocareer...rancangan utama kami adalah ingin menyerbu ekspo tersebut..tetapi malangnye, rancangan itu telah tergendala...huhuhu...mesti syarikat di sana tertunggu-tunggu kedatangan aku kesana...(perasan cket ek!!)..ini kerana di atas alasan-alasan yang dinyatakan dibawah----->>>

1) bimbang sesat otw ke klcc(almaklumla kami ni selalu jerk kena makan buah langsat kat jalan)
2) aku nak study(uiks, alasan ni betol ke cik kak??)hahaha
3) bayangan kami ekspo tersebut xla mcm ekspo sgt..(ini agak kukuh sbb aku surf kat tenet xde pon)

ha..diatas alasan diatas, maka rancangan utama kami telah tergendala..huhuhu...dan bebrapa minit yg leps,tetibe aku terbuka facebook dan terlihat gamba kengkawan aku ade disana dan kelihatan ekspo tersebut agak meriah....uish...aku kesal sgt krn x pegi td...ini gara-gara tetibe penyakit kemalasan aku mnyerang....huhuhu...xtaula esok jadi pegi ke x...tapi aku betol2 kesal sbb x pegi tadi...huhuhu...ok la kwn2...thats all for now..gud nite..senyum dan hepi-hepi selalu...=)

2 omelan yang prihatin on "Rancangan hari ni tergendala"

~ ♣ NiZaM ♣ ~ on April 25, 2009 at 9:25 PM said... [Reply]

rajin dah tulis blog ek
aritu kutuk aku asyik ngn blog jerk..

hahaha..
addicted ngn blog
padan muke!!

nway carikan kerja untuk aku skali ek

Atin on April 26, 2009 at 1:33 AM said... [Reply]

hahahha...da ter addicted la epong...tiap2 ari rase nak tulis kat blog ni...gomendasai~~weeee~~~
ko nak keje ape??cuci toilet or sapu sampah...nnti aku carikkan ek...

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal