Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 19, 2009

Boys before flower

coretan Atin at 4:20 PM
Reactions: 















citer korea yang aku tulis tajuk dye kat atas tu mmg best gilos...thumbs up kat pngarah citer neh...sape2 yang lom tgk lg..dengarlah nasehat aku..pilah tgk..korg xkan nyesal punyer...bagi kaum adam aku x taula plak korg layan ke x, tp kepada kaum hawa aku gerenti mesti korg suke punyer...mcm mane ak leh tau pasal citer neh??adela 1 hari tu ak berborak2 ngan coursemate aku name dye mimi...dye ni mmg kaki criter+lagu korea...borak punyer borak,tetibe dye criter kat aku pasal drama neh..and balik bilik jer, tangan aku tetibe tergatal pegi klik kat drama ni kat www.mysoju.com...site tmpat aku tgk citer online...damn...fist time aku tgk citer ni maksudnye fist episode lew..fist time aku tgk, ak da tertangkap cintan plak da...dan setiap arila aku tgk citer ni tanpa menghiraukan keadaan disekeliling...ujan ke panas ke petir ke kilat ker tidak menggugat aku untuk meneruskan usaha aku tuk tengok citer ni sampai episod 25 final...beberapa kali jgkla air mate aku ni mengalir tanpa aku sedar...naseb baek air kat idong x kua..wakaakaka...kalo korg nak taula...xnak tau xpe...citer ni adalah citer meteor garden versi korea dan versi jepun plak hana yori dango..dlm ketiga2 versi ni...of coursela versi korea ni yang paling aku layan babe..ehehehe...jom kenali watak-watak dlm drama ni------->>>>





haaa...ensem x??ensem kan??ni name dye Gu Jung Pyo..mmg ganas la dye neh..suke sgt blasah org...tp yg menarik pasal dye ni..dye terlalu sayangkan awek dye Geum Jan Di...ha???sape plak ni??jom tgk pasal heroin plak..








ha nila Geum Jan di aka watak utama wanita dalam citer ni..comel kan dye pakai uniform tuh...uniform tula yang menjadi kebanggaan mak ayah ngan adek dye...sbb hanya org kaya jew leh masuk kat skolah tu...kalo nak tau mcm mane dye ni leh masuk dalam skolah tu...kenala tgk citer ni...heheheh..dye ni ade sorg kwn kareb..















dye ni la besfren kpd Geum Jan di...sgt baek and sweet sgt..dala comel..dorg ni sgt rapat..ga eul ni bekerja kat kedai jual bubur.bubur cendawan la,bubur pumpkin la,bubur abalone la..mcm2 la...sedap plak aku tgk bubur tu...hehhe..si ga eul ni tangkap cintan ngan salah sorg ahli F4 ni yang dipanggil Yi Jung Sunbae..siapa Yi jung sunbae ni??hurmm.....






ni dye Yi jung sunbae da dtg...sweet kan muke nye...dye ni players cket...tp akhirnye dpt kat ga eul yang baek iaitu jenis pompuan yg dye x suke pd mulenye...






ni pulak nameye Ji Hoo sunbae...dye ni tersangat la baek dan menjadi penyelamat Jan Di...bagi jan di dye ni adalah soulmate nye tapi sayang cinta jan di hanya pd Jun Pyo...pd awlnyer..jandi mmg tangkap cintan pada dye ni tp lame2 da terbalik plak...xpela ji hoo...sy ade utk awk..hhahaha




















ni lg sorg ahli F4 babe..namenye woo Bin...gangster abes la dye ni sbb ayh dye ketua antara ketua kongsi gelap...so, ayh dye telah mempengaruhi cara kehidupannya...comel kan??dye ni jgk sgt baek dan menjadi seperti seorg abg kpd yang laen sbb sifatnye yang melindungi rakan2nye...





6 omelan yang prihatin on "Boys before flower"

~ ♣ NiZaM ♣ ~ on April 19, 2009 at 5:38 PM said... [Reply]

selamat berblogging!!

Atin on April 19, 2009 at 5:59 PM said... [Reply]

hahaha...tenkiu2 sifu blog~~

akmal on April 21, 2009 at 3:05 PM said... [Reply]

mane gamba sayeee??

Atin on April 21, 2009 at 3:35 PM said... [Reply]

hahaha~~awk x berlakon xleyla nak review pasal awk...nnti sy letak nyk2 gamba awk...

♥ eija ♥ on April 22, 2009 at 2:31 PM said... [Reply]

kim boon sayang....

Atin on April 22, 2009 at 7:05 PM said... [Reply]

sayang kim bum la ja...hahha

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal