Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 27, 2009

Mission accomplished... tadaaa...

coretan Atin at 12:36 PM
Reactions: 

wah~~sungguh hepi skali..nak tau kenape??sbb...rancangan yg tergendala telah berjaya dilaksanakan...weee~~~sonok sgt...semalam ari terakhir berlangsungnye ekspo biocareer..aku berjaya jg smpai ke ekspo tu yg diadakan d klcc...manyak sgt syarikat or pusat penyelidikan yg ad kaitan ngn course aku...pendek kate sumenye dibawah biotech corp...meh aku citer cket pasal biotech corp ni..biotech corp ni adalah ketua agensi pembangunan untuk industri biotek kat malaysia ni..dye jugak berperanan dalam menyediakan sokongan, kemudahan dan juga khidmat nasihat untuk biotek dan juga syarikat sains hayat di Malaysia...ha??faham x murid2??(faham cikgu).. lebey kurang dlm 10 resume da yg aku anta..mintak2 la dpt tawaran dr salah satu dr syarikat yang aku anta resume tuh...pastu ade jgk ditawarkan khusus bagi persediaan sebelum bekerja selama 6 bulan dan jugak tawaran nak sambung master...ade rezeki lehla aku sambung tapi otak aku ni ligat berfikir utk bekerja dl.. (money..money) hihihi.... kekecewaan semalam dh terubat dgn terlaksananye rancangan yg tergendala sementara... ooo...lupe plak..aku ke sane berdua aje...bkn en apip taw...ngan along yang 1 course ngn aku...n jg 1 negeri..kat sane jumpe plak ngn faris bdk zoologi ngn abg dye yg ensem tuh...hahaha..kitorg berempatla pegi melilau ke sane ke mari nak carik syarikat yang uummph...erm, sgt seronok dan x sabar pulak nak keje..mcm mane agaknye suasane bekerja...mesti lg mencabar tp xpela hidup kiter ni kan mmg penuh dgn dugaan dan cabaran..yg penting kiter tabah dan besemangat dlm menempuhinye... hihihi... okla..nak pi makan nasik..daaa~~jgn lupe senyum dan hepi2 selalu taw olz..

CREDIT TO EIJA KASIK GUNE LAPTOP

7 omelan yang prihatin on "Mission accomplished... tadaaa..."

♥ eija ♥ on April 27, 2009 at 3:15 PM said... [Reply]

hahaha....InsyaAllah lekat resume tuh....dah dapat keje jgn lupe belanje....(^_^)...

~ ♣ NiZaM ♣ ~ on April 27, 2009 at 7:12 PM said... [Reply]

carikan kerja untuk aku x?

Atin on April 27, 2009 at 7:16 PM said... [Reply]

eija>> insyaAllah nnti dpt gaji fatin blanje apepon eija nak makn..hehehe

Atin on April 27, 2009 at 7:17 PM said... [Reply]

eh en nizam...ade dye kate nak carik sorg pembantu makmal...nak x????

♥ αγα ίδαγα♥ on April 27, 2009 at 9:24 PM said... [Reply]

atin xajak pegi ponggg..
majuk r ginih T-T

Atin on April 29, 2009 at 2:02 AM said... [Reply]

alalala daya...g ngn along jer...sbb mcm xde org nak g jerk...huhuhu...kitorg da g ari kedua..ingtkan wawa da ajak ko g yg ari pertama tuh...huhuhu

ejan on April 29, 2009 at 11:22 AM said... [Reply]

eeee.. takot2

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal