Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 4, 2009

Wah...di tag oleh Eija..

coretan Atin at 4:53 PM
Reactions: 

List yang menjadi impian di ari lahir~~~

1) Music Box(serius cantik giller music box yang aku nmpak ari tu kat kedai...nak~~)

2)Laptop BenQ limited edition kaler pink...(memandangkan laptop aku telah rosak, so teringinla nak dapat laptop baru..survey2 gak kat web pasal laptop BenQ neh..)

3) Teringin nak dapt cincin emas putih daripada org tersayang...blom dapat lagik neh..

4) Suprise party...huhuhu...xpenah pon dapat..sambut jer penah la tapi xpenah yang suprise nye..

5)Bear yang sebesar aku..hahaha...bear yang kurang besarnye dah dapat..

6) Kek secret recipe yang besar(Choc mud punye)..ari tu dapat slice jer, xpuas makan..ehehe

7) leh ke impikan sebuah kete..ayah nak bagi x ek?hehehe

8)2, 3 helai bju yang menjadi impian..xnak sehelai jer..(Tamak neh)

9) Set alat makeup..hahaha...yang 1 bekas tuh..

10) last skali, teringin jgk nak dapat sepasang kasut..ari tu ade ternampak kat warta..CANTIK!!

hehehe...nak pas tag ni kat sape ek???
Aya idaya, dan epong

2 omelan yang prihatin on "Wah...di tag oleh Eija.."

♥ αγα ίδαγα♥ on May 4, 2009 at 5:50 PM said... [Reply]

LOL.. cm bg hints kt abe ja..haha

Atin on May 5, 2009 at 3:54 PM said... [Reply]

hahaha...dye x bace pon daya..xde tenet kat umah dye...sob..sob..

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal