Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 22, 2009

Dugaan di musim exam

coretan Atin at 7:15 PM
Reactions: 
Hwaaaaaaa.....itulah perkataan yang akan keluar dari mulut aku...nak tau knape???huhuhu...aku telah menerima satu ujian yang maha hebat...laptop kesayangan aku telah ditahan di wad ICU...huhuhu...aku belom boleh buat keputusan lagi nak antar laptop aku kat spital mane nak bedah dye...sbb dye da kena penyakit kronik iaitu kerosakan terok dibahagian dalaman badannye...aku turut bersimpati kepadamu wahai laptopku...aku tidak sekali2 akan meninggalkanmu unless kamu sudah tidak boleh memperhambakan dirimu padaku...wah gitu~~~huhuu...tp bagos jgkla dye rosak time2 ni...boleyla aku study pulun2 last final exam ni..hehehe..kalo korg nak tau kan, usia laptop aku tu hampir menjangkau 5 atau 6 tahun..disebabkan umurnye yang sedikit berusia itu, aku agak x kesahla kot dye rosak...(sebenarnye kesah sgt2!!!)..erm, kiter tgkla nnti mcm mane selepas hasil pembedahan laptop aku...doakan keselamatan laptop aku ye....

MyEm0.comMyEm0.comMyEm0.comMyEm0.comMyEm0.comMyEm0.com

2 omelan yang prihatin on "Dugaan di musim exam"

~ ♣ NiZaM ♣ ~ on April 23, 2009 at 4:30 AM said... [Reply]

nah pakai laptop aku dulu.. hahaha

Atin on April 23, 2009 at 12:38 PM said... [Reply]

meh bak cni aku pakai...baeknye epong...lalalalal~~~

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal