Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 9, 2011

They really look alike!!!!

coretan Atin at 3:22 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Last entry aku ade citer pasal citer The Uninvited kan? mcm mna? kamu da tengok ke? ish, knape belom tengok lagi.. cepat pegi tengok, babap kang.. haip2..
Tengok, nak paksa org tengok citer pulak kan. entah hape-hape jerk kan..
eh, kamu.. tak kesahla sesiapa yang sedang membaca ni.. must be sumone out there...
semalam, aku melepak bersama Miss F menonton citer Julia & Julie. dan Miss F telah membongkarkan 1 rahsia yang hampir kekejutan letrik aku dibuatnya. hukhuk..
Before aku menaip dgn lebih banyak lagi, meh ungkap kejap entry aku yg lepas yang mengenai Amy Adams. aku ada bagitau kan yang aku suka tengok Amy Adams berlakon kan. tapiiiiiiiiiiiiiiiii....... kamu tau tak, yang citer Confession of shoppaholic tu bukan Amy Adams yang berlakon..uhuk.. terbatok kau..
maluu nya rasa sebab da post benda yg salah..hahhaha.. tapi kan muka dorang sama giller...
tu yg membuatkan aku misunderstood tengok gambar dorang ni.. haip2.. kalo tak percaya, baik kamu tengok sendiri.. ooohhhoooiiiii!

Bukti 1

Bukti 2

Bukti 3


Nah, kamu udah pecayakan aku atau enggak? mesti kamu pun terkejot sama macam aku kan..(pastikan cara cakap macam loghat indonesia taw..)
ke atau aku yang mudah tertipu? oh tidakkk....

semoga berjumpa lagi..daa...
Mood sedih lagi tau tak!uhuk...

0 omelan yang prihatin on "They really look alike!!!!"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal