Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 29, 2011

Mood di mana?

coretan Atin at 1:43 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Pening jer rasa kepala ni..aduhai. selalu dah susah nak tido awal skrg ni. Biological clock dah terbalik dah.huhu..dulu tido palg lewat pkul 12 malam. skrg ni 3 pagi dah paling lewat..argghhh! sakit kepala aku kalo tiap2 hari mcm ni.. 

Mood nak berblogging kebelakangan ni dah merudum lah. sejak broadband dah hilang dihanyut ombak, mcm tu jgkla mood nak berblogging. even skrg ni dah dpt wireless dan wireless dah agak laju, nak blogging mcm dulu dah xdapatla. hukhuk..tibe-tibe dalam xde mood, sempat lagi aku duk taip kat blog ni..haha..
Oklah bye!


sakit betol kepala ni xtau nak ckp..uhuk
 

0 omelan yang prihatin on "Mood di mana?"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal