Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 31, 2011

Steambot!

coretan Atin at 11:52 AM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t
Lupa nak snap gmbar sbb dah pelahap sgt..last2, bila da tgl kuah baru teringat nak snap..kihkih

Semalam 3 anak dara hot telah melakukan satu pesta liar yang boleh diterima akal. Pesta steambot yang sgt membuncitkan perot. wuhuu.. Pas jer kol 5 ptg, 3 anak dara terbabit terus bergerak ke giant utk membeli brg2 utk steambot. sesampai je kat sana, terus mencedok brg2 steambot, sperti crabmeat, fish cake, sosej, crab ball yang ade sepit tu(nm yg aku bg sndiri), kangkung, cendawan, dan mcm2 lg la.. xtau da ape nm dorang.. lupa nak berkenalan.. pastu utk menyedapkan lagi juadah steambot itu, perencah tom yam dijadikan sebagai kuah... dan sbagai sos nye, sos blackpaper sarawak, nandos sos dan sos cili.. 
 
Fuuhhh...mmg mengancam la. perot aku dah mcm bebola yang hampir pecah tp still jgk nak makan sampai ke titisan terakhir. Syok mkn mcm ni wa ckp lu.. kihkih.. pastu sambil makan, sambil tgk movie, tp yg menjadi masalah nye, movie tu yg tengok 3 anak dara tadi. sampai separuh citer, kesimpulannya, movie tu xbest. then tukar citer lain.. bila dah tukar citer lain, sama jgk maslah die.. citer tu yg tgk kami. last2, kami biar jer la citer tu layan sorang2.. boleh pulak citer tu yg layan sorg2 die kan.. kami pulak duk layan steambot yang panas2 tuh.. kihkih..

Suka la makan mcm ni..hehehe..ok, bye!

 

2 omelan yang prihatin on "Steambot!"

NiZaM on March 31, 2011 at 12:30 PM said... [Reply]

bagi resipi sikit nak buat kuah dia macana

Atin on March 31, 2011 at 5:00 PM said... [Reply]

Kuah die yg paling senang epong..
beli jer kat giant..ngahaha..

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal