Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 31, 2011

Junior Master Chef..^_^

coretan Atin at 11:42 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t orang kampung..

Malam ni rasa cam tak de pape nak wat la. borrink dowh.. td sempat la tgk Junior Master Chef Australia Season 1. Perh, bebudak ni masak, meleleh air liur aku tgk. mantap xhengat. aku ni pon, nak masak ayam masak kurma pon terkial-kial.. uik, apsal ayam masak kurma dijadikan contoh? sebab tetiba teringat ayam masak kurma, cam lazat jer..duhhh.. Time tgk JMCAU tu, tetibe kan aku termenung, ter ok bukan aku bermenung.. aku termenung, nnti aku nak beli oven, nak masak brownies coklat tu sendiri hokey.. hukhuk.. tercapai ker ek impian aku nih? dalam pikiran aku nih, mcm rajin benor nak masuk dapur, tapi bila dah balik umah kat kg, susah betol nak tgk aku busy kat dapur.. aku masuk dapur pun, tlg2 kacau apa yg patot, potong sayur..pastu tgk dah masak ke betol..dduhh lagi sekali.. hukhuk..tp aku mmg minat masak2 ni.. uish, kalau kat umah sewa dulu, sume benda aku nak try masak..menjadi pulak tu.. siap roomate aku puji lagi..termasukla bf aku. tp skrg da kurang masak sbb kat hostel ni xde dapur..so, bakat aku terpendam begitu sahaja... ok, back tu JMCAU tu, td aku tgk episod 5 jer sbb sampai episod 5 jer yg aku download. xpuas aku tgk dorang masak.. kecik2 cili padi.. kalau mak ayah dorang xreti masak, mmg malu muka la.. tp of cosla mak bapak dorang pandai mask kot, sbb tu anak2 genius didapur tuh.. syok betol tgk..hehe..
oklah, sebenarnya aku xbape sehat ni.. batok da start dah..huhu..ok, bye!

 

0 omelan yang prihatin on "Junior Master Chef..^_^"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal