Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Friday, September 3, 2010

Aku ter"addict" lagi..

coretan Atin at 10:22 PM
Reactions: 
salam u ols..

pekaba bapak2 ibu2 sekalian?diharap sehatla yep..almaklumla nak dekat raye kan..
kesihatan kena jage jgk..yela, kalo xsehat sape yg nak makan ketupat, lemang kat dapur tu kan..
da ade mood raye blom ni?kalo xde..try la pegi kat supermarket sane ha...mesti mood raye tu akan dtg jugak..dan plus ngn mood bershopping..hikhik

eh2, da termelalut pasal raye plak da atin ni..almaklumla fikiran ni sbenarnye da ade kat kg da..body jer kat sg buloh lg..hehehe..arap bersabar yea ngan kerenah atin ni..
atin act sebenarnye nak citer pasal addiction atin skrg ni yg dlu pon mmg da addict da..
WONDER GIRLS!!!!! (scream....like pompom girls gitu)

lagu terbaru WG ni sgt sedapla atin dengar...plus tarian dorg yg mmg atin admire dr dlu lg la..
nak tiru2 jgk dlm bilik ni tp ape ke buruknye gaye atin menari ni ha..naseb xde CCTV dlm bilik ni..kalo x, mmg popularla dlm youtube..kihkihkih
lagu terbaru ni bertajuk "2 different tears"..sape2 yg peminat WG jgk, sile2la rujuk2 pak cik u-tube tu yea..bnyk suda performances dorang..as usual outfit and tarian dorg no.1..(perh...puji sakan nampak)..hihihi..betol, xtipooo~~

so, atin selitkan sikitla yea video dr belas ehsan pak cik sdare atin ni..pak cik u-tube..Layan!!


0 omelan yang prihatin on "Aku ter"addict" lagi.."

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal