Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 28, 2010

Magika

coretan Atin at 9:12 PM
Reactions: 

moh kawan-kawan sume. pakat serang panggung wayang berdekatan umah anda ok? knape? knape? Magika la. apa lagi kan? ha??xtau ek magika tu apa?

magika tu filem yang sedang berilustrasi di wayang sekarang. best ke? best sangat ok. atin ni xlayan sgt citer melayu kat wayang tp cite ni best. gerenti punyela. tp bg kaum lelaki atin not sure 100% la korang layan ke x citer yang berima neh kan. tp best taw!!

atin bagi filem ni 6 stars ok. ha ambek kau. puas hati. hehehe..
atin bangga akhirnya filem arahan Edry KRU ni boleh setanding filem luar negara taw beb.

atin tengok wayang ngan en.bf. mula-mula was-was jgk, best ke x citer ni. tp tgk trailer nye lawak bukan main. so, tryla tgk. and x mengecewakan atin filem ni. rasa berbaloi jugak tgk filem ni. en.bf pon cakap best.hehe..

ramai taw penyanyi yang berlakon dalam filem ni. kalau nak tau sapa, kenala tonton filem ni dlu kan? kita kena support industri Negara kita kan.(cewah semangat giller atin ni)..
sorry la yea terover semangat pulaks. ahaks...so, apa tunggu lagi..cepat2 p tengok ok?

Daaaaaaa~~salam.

0 omelan yang prihatin on "Magika"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal