Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, May 17, 2009

"Pwtc to bukit bintang"

coretan Atin at 11:34 AM
Reactions: 
okey, dalam entry yang lepas..atin ade gtau kan yang pwtc ade mnganjurkan karnival kerjaya terbesar di ngr ni kan? okey..semalam, atin ngan kwn2 pegi ke pwtc dalam pkul 10..sampai kat putra, kitorg pegi mengisi perot dl kat mc d..atin ngan kwn2(along,wawa,kak basya,ejat,dak wan,awa,daya ngan wani b) sume pesan bubur Mc D..hehehe..

selepas itu, kami teros menuju ke dewan tun abdul razak kat pwtc dimana karnival kerjaya diadakan...perh, bersusun org kat sane...sgt ramai..tp dgn azam yang kuat dan semangat yang tinggi, kami pon meneruskan perjuangan kami memasuki dewan itu wlaupon ramai org...ramai yg mnganggur ler tu..xpon fresh graduate mcm kitorg ni yg baru nak cr keje..

booth yang kami serang dl adalah booth bioteknologi...ade brape kerat jer yang ade kaitan ngan bidang mikrobiologi neh...tp xpela..mane2 pon company yang ade kaitan ngan bidang mikrob ni,atin apply jer..InsyaAllah ade rezeki dpt la..kalo xde. xpela..cube yg laen plak..

sesudah melawat karnival kerjaya tu atin ngan kwn2 menuju ke bukit bintang...jalan2 cari pasal sat..hehehe...yela, alang2 da kua ramai2, nak jgk melencong kan??hehhe..pastu atin ngan kwn2 pegi makan donut kat jco..sedap sgt donut dye..sbb sume da addict ngan big apple kan..jco ni same jer mcm big apple juz name jer yg tukar..atin makan coco loco..sedapppp~~

okla, jom kiter layang gamba sepanjang atin berjalan2 bersama2 kawan~~Zasss!!!


sebelum berangkat ke pwtc..hehehe..kat komuter ukm

tolong kami~~!!!!

khusyuknye atin mkn~~!!

ni ngah posing ats eskalator~~

otw nk balik da ni.bergamba kngan kt pwtc~~

posing cover majalah~~poyos!kikiki

depan bukit bintang entrance~~

sedap~~!!yummy2

cantik kan gamba ni???

hihihi~~kenangan d bukit bintang!!


0 omelan yang prihatin on ""Pwtc to bukit bintang""

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal